Στον Βόλο μια έγκυος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό. Οι Αρχές συνέλαβαν τον σύζυγό της.
Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε μια νεαρή γυναίκα από τον Αλμυρό Βόλου, που βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Όπως μεταδίδει το taxydromos.gr η γυναίκα, που ξυλοφορτώθηκε από τον σύζυγό της, μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο και εξετάστηκε από γυναικολόγο προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται η ίδια και το έμβρυο που κυοφορεί.
Ο εισαγγελέας Βόλου έδωσε εντολή στο νοσοκομείο να βρεθεί τρόπος, ώστε το πρωτότοκο παιδί της που είναι μόλις 17 μηνών να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του.
Οι υπεύθυνοι της Νοσηλευτικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας συνεργάστηκαν με την Εισαγγελία και αργά το βράδυ της Πέμπτης μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο στο τμήμα νεογνών, δίπλα στη μητέρα του. H γυναίκα θα παραμείνει στο Αχιλλοπούλειο για παρακολούθηση τουλάχιστον ένα 24ωρο ακόμη, μέχρι οι γιατροί να είναι σίγουροι ότι μητέρα και έμβρυο είναι καλά.
Ο σύζυγος συνελήφθη και την υπόθεση χειρίζεται το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.
Πηγή: taxydromos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι ελάχιστες θερμοκρασίες της ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά όσα αλλάζουν
Η Αθήνα καλωσόρισε το 2026 με μία λαμπερή βραδιά
Για ακόμη μια χρονιά, χιλιάδες επισκέπτες επέλεξαν να υποδεχθούν τη νέα χρονιά στο Ίδρυμα
Ο ουρανός της Αθήνας μετατράπηκε σε μια φαντασμαγορική σκηνή φωτός από ένα εντυπωσιακό light show
Η ανακοίνωση της Τροχαίας
Το όχημα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να μεταφέρει με ασφάλεια ζώα όπως αρκούδες, λύκους και τσακάλια
Χιόνια σε Ιπποκράτειο Πολιτεία και Εύβοια
Γιορτινό τραπέζι με μελομακάρονα, εδέσματα και γλυκά στήθηκε στο κέντρο της πόλης
Σταθερές τιμές και νέες εκπτώσεις στα τιμολόγια ρεύματος για Ιανουάριο 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.