Ελλαδα

Κατερίνη: Διαρρήκτης επέστρεψε στο κατάστημα που έκλεψε χωρίς μάσκα

Η γκάφα που τον πρόδωσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνη: Διαρρήκτης επέστρεψε στο κατάστημα που έκλεψε χωρίς μάσκα
Κατερίνη: Διαρρήκτης επέστρεψε στο κατάστημα που έκλεψε χωρίς μάσκα © ΕΡΤ

Διαρρήκτης στην Κατερίνη έκλεψε κατάστημα και γύρισε να πάρει το σφυρί που ξέχασε χωρίς τη μάσκα.

Ένας γκαφατζής διαρρήκτης έβαλε στόχο ένα κατάστημα οπτικών στην Κατερίνη, αλλά φαίνεται πως η ασθενής μνήμη του τον πρόδωσε. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ανέτρεξε στα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας μετά την κλοπή, και αντιλήφθηκε το λάθος του ληστή. 

Στο αποκλειστικό βίντεο που έχει η ΕΡΤ, φαίνεται να πλησιάζει το κατάστημα ένας άντρας μαυροφορεμένος με μάσκα νεκροκεφαλής και με ένα σφυρί να σπάει τη βιτρίνα και να παίρνει τα γυαλιά που είχε στη βιτρίνα του, να τα βάζει σε ένα σάκο και στη συνέχεια να φεύγει.

Όμως, μετά μισή ώρα o διαρρήκτης επιστρέφει με ποδήλατο χωρίς όμως να φορά τη μάσκα, για να πάρει το σφυρί που είχε ξεχάσει.

Ο ιδιοκτήτης παρακολουθώντας τα όσα είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας και το προηγούμενο βράδυ, είδε προς έκπληξή του ότι ο ίδιος διαρρήκτης είχε προσπαθήσει και πάλι να σπάσει τη βιτρίνα με τη βοήθεια ενός σπρέι και ενός αναπτήρα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε άπρακτος.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη το κόστος των ζημιών και της διάρρηξης ανέρχεται στα 7.000 ευρώ.

Η αστυνομία έχει λάβει το οπτικό υλικό και αναζητά τον δράστη, καθώς φαίνεται το πρόσωπό του καθαρά στην κάμερα ασφαλείας.

Διαρρήκτης γκαφατζής στην Κατερίνη | 04/05/2022 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ