Trending Now

Πασχαλινά αυγά ΠΑΣΟΚ με χιλιάρικα φτιάχνει ζαχαροπλαστείο στην Κατερίνη

Ο ήλιος ο πράσινος ανέτειλε το φετινό Πάσχα στην Κατερίνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πασχαλινά αυγά ΠΑΣΟΚ έφτιαξε ζαχαροπλαστείο στην Κατερίνη
Πασχαλινά αυγά ΠΑΣΟΚ © Facebook / Μπισκοτόκοσμος γλυκά

Πασχαλινά αυγά ΠΑΣΟΚ με χιλιάρικα φτιάχνει ζαχαροπλαστείο στην Κατερίνη - Τι λέει η δημιουργός για την απόφασή της να δημιουργήσει αυγά ΠΑΣΟΚ.

Πασχαλινά αυγά με άρωμα ΠΑΣΟΚ και χιλιάρικα στον καταπράσινο διάκοσμό τους δημιούργησε ζαχαροπλαστείο στην Κατερίνη ενόψει Πάσχα και φυσικά έχουν γίνει ανάρπαστα και viral. 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τα πασχαλινά αυγά ΠΑΣΟΚ έχουν -ασφαλώς- πράσινη ζαχαρόπαστα, χαρτονομίσματα των χιλίων δραχμών και το σήμα του ΠΑΣΟΚ.

 

Πασχαλινά αυγά ΠΑΣΟΚ: Οι αντιδράσεις των πελατών και η ιδέα

H ζαχαροπλάστης και δημιουργός του πασχαλινού αυγού ΠΑΣΟΚ, Ελένη Πεΐδου, μίλησε στο thesstoday.gr για την απόφαση να φτιάξει το φετινό Πάσχα τα καταπράσινα αυγά.

«Έχουμε μείνει άφωνοι. Δεν πιστεύαμε την ανταπόκριση του κόσμου. Πέρυσι το είχε κάνει παραγγελία ένας κύριος γιατί ήθελε να το κάνει δώρο στον πατέρα του που ήταν φανατικός του κόμματος. Μας το ζήτησε, βάλαμε και τις δραχμές επάνω. Πέρυσι είχαμε βάλει πεντοχίλιαρο, φέτος βάλαμε χιλιάρικο. Το ανέβασα στο facebook και είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση. 

» Είδαμε ότι είχε μεγάλη πέραση. Πέρυσι κάναμε γύρω στα 15 και ήταν best seller. Φέτος κάναμε μερικά, τα ανεβάσαμε στα social media και έγινε χαμός. Μας έχουν πάρει από όλη την Ελλάδα. Κρήτη, Πελοπόννησος, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αθήνα. Κυρίως όμως από Κρήτη. Από Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Πτολεμαΐδα ήρθαν και πήραν κιόλας. Μπήκαν σε αυτήν τη διαδικασία δηλαδή, το συνδύασαν και με μια βόλτα».

«Έχουμε κάνει γύρω στα 50 αυγά ΠΑΣΟΚ, στη δεύτερη φουρνιά. Κάναμε 20, ξεπούλησαν και τώρα θα δούμε και με αυτά τι θα γίνει. Η τάση δείχνει πως θα εξαντληθούν», είπε η δημιουργός για την πέραση που έχουν τα πασχαλινά αυγά ΠΑΣΟΚ στο thesstoday.gr.

Πασχαλινά αυγά ΠΑΣΟΚ: Ποιοι τα προτιμούν - Τρώγονται τα χιλιάρικα;

Η κα Πεΐδου είπε ότι τα παιδικά σοκολατένια αυγά πουλάνε περισσότερο από τα αυγά ΠΑΣΟΚ, ωστόσο αυτά είναι που προσελκύουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. «Οι πελάτες που έρχονται γελάνε και χαμογελάνε είτε χιουμοριστικά είτε νοσταλγικά. Στα σχόλια που μας κάνουν λένε πόσο τέλεια είναι και πόση πλάκα έχουν». Κάποιοι, όπως σημειώνει επίσης, αναρωτιούνται αν… τρώγονται τα χιλιάρικα.

Μιλώντας στο thesstoday.gr για τις ηλικίες που προτιμούν τα πασχαλινά αυγά με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ είπε πως οι πελάτες τους είναι συνήθως 40 – 50 ετών, ωστόσο εντύπωση προκαλεί πως τα επιλέγουν και άτομα κάτω των 17 ετών. Μάλιστα, όπως είπε η υπεύθυνη του ζαχαροπλαστείου, εκτός από τα πασχαλινά αυγά, στο ζαχαροπλαστείο αρκετές φορές έχουν έρθει παραγγελίες και για τούρτες γενεθλίων ΠΑΣΟΚ.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 είχαν γίνει viral τα παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ που σχεδίασε Ροδίτης, ο οποίος μίλησε στην Athens Voice.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ