Ελλαδα

Τροχαίο σε ΛΕΑ: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης - Νεκρός 60χρονος

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο στη ΛΕΑ: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης
Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη ΛΕΑ © lamiareport.gr

Τροχαίο σε ΛΕΑ στην Εθνική Οδό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης με θύμα τον 60χρονο άνδρα.

Βίντεο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στη ΛΕΑ στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στον κόμβο Μικροθηβών στο Αϊδίνι, όταν ένας 26χρονος εμβόλισε και σκότωσε 60χρονο που είχε σταματήσει για να μιλήσει με ασφάλεια στο κινητό του τηλέφωνο. 

Ο 60χρονος άνδρας είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης προκειμένου να μιλήσει με ασφάλεια στο κινητό του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο αυτοκίνητο του 60χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. 

LamiaReport.gr: Η στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου on camera

Όπως μετέδωσε το magnesianews.gr, ο 60χρονος άνδρας παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη νεκρός. Η σύζυγός του είναι ευτυχώς καλά στην υγεία της, όπως και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα για συνδρομή πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού.

Σύμφωνα με το Mega, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε επάνω στο όχημα του 60χρονου δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Ο 26χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

Τροχαίο στη ΛΕΑ: Έτσι έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το lamiareport.gr, ο νεαρός με το λευκό Megane, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, αρχικά κινείται στη δεξιά λωρίδα και στη συνέχεια παρεκκλίνει της πορείας του προς τα δεξιά, πέφτοντας πάνω στο σταματημένο Ford Focous, σκοτώνοντας τον 60χρονο μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Το λευκό Renault Megane μετά την πρόσκρουση κάνει περιστροφή μέσα στο δρόμο και ακινητοποιείται λίγα μέτρα πιο κάτω. Αμέσως ο νεαρός οδηγός ανοίγει την πόρτα και βγαίνει έξω.

 

Τροχαίο στη ΛΕΑ: Εικόνες από τη στιγμή της σύγκρουσης

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τη στιγμή της σύγκρουσης πάνω στο όχημα που βρισκόταν στη ΛΕΑ. 

troxaio_lea.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ