- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Συνεχίζεται η δίκη με τις αγορεύσεις συνηγόρων υπεράσπισης
Αμέσως μετά η έδρα αναμένεται να ανακοινώσει πότε θα εκδώσει την απόφασή της
Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου με αγορεύσεις συνηγόρων υπεράσπισης - Αμέσως μετά η έδρα θα ανακοινώσει πότε θα εκδώσει απόφαση.
Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη 3 Μαΐου 2022, η δίκη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης ενώ κατόπιν, η έδρα αναμένεται να ανακοινώσει πότε θα εκδώσει την απόφασή της.
Ειδικότερα, η απόφαση της έδρας θα αφορά την ενοχή ή μη των έξι κατηγορουμένων της υπόθεσης, οι οποίοι βαρύνονται με το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης σε βάρος του 33χρονου θύματος. Την απόφαση για την ποινική μεταχείριση των κατηγορουμένων της υπόθεσης θα λάβουν οι τρεις τακτικοί και οι τέσσερις λαϊκοί δικαστές μέλη του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, κατά τη διάρκεια διάσκεψης που θα έχουν, η οποία δεν αποκλείεται να είναι πολύωρη.
Να θυμίσουμε πως στην πολύκροτη αυτή υπόθεση είχαν προηγηθεί 17 συνεδριάσεις καθώς επίσης και η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας κ. Σωτήρη Μπουγιούκου επί της ενοχής ή μη των κατηγορουμένων. Ο εισαγγελέας ζήτησε να κριθούν ένοχοι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος και ο μεσίτης, οι οποίοι εμπλέκονται στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Ωστόσο, είχε ζητήσει την απαλλαγή των τεσσάρων αστυνομικών που είχαν σπεύσει στο σημείο, επισημαίνοντας πως έδρασαν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους χωρίς να υπερβούν τα όρια.
Ως προς το αίτημα της οικογένειας του Ζακ να μετατραπεί η κατηγορία σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ο κ. Μπουγιούκος είχε ζητήσει να μην γίνει δεκτό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.