Ελλαδα

Πλατεία Καρύτση: Άγνωστοι βανδάλισαν τον ναό του Αγίου Γεωργίου

Έσπασαν το μαρμάρινο προσκυνητάρι μπροστά στην κεντρική είσοδο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλατεία Καρύτση: Άγνωστοι βανδάλισαν τον ναό του Αγίου Γεωργίου
Πλατεία Καρύτση: Άγνωστοι βανδάλισαν τον ναό του Αγίου Γεωργίου

Βανδαλισμούς υπέστη ο ιερός ναός του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση καθώς άγνωστοι έσπασαν το μαρμάρινο προσκυνητάρι που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο.

Άγνωστοι βανδάλισαν τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση, ανήμερα της Δευτέρας του Πάσχα. Ειδικότερα, λίγες ώρες πριν ξημερώσει η μεγάλη γιορτή του Αγίου Γεωργίου άγνωστοι βανδάλισαν τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας, σπάζοντας το μαρμάρινο προσκυνητάρι μπροστά στην κεντρική είσοδο. 

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το συγκεκριμένο προσκυνητάρι βρισκόταν στο σημείο για περισσότερα από 100 χρόνια και παλαιότερα λειτουργούσε ως εξωτερικό παγκάρι. Βέβαια, πλέον δεν χρησιμοποιείται ως τέτοιο και συνεπώς δεν υπήρχαν χρήματα μέσα σε αυτό, άρα και απορρίφθηκε το ενδεχόμενο να ήθελαν οι δράστες να κλέψουν κάτι.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο σημείο και αναμένεται να διεξαχθεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πάντως, το συμβάν σημειώθηκε μετά τις 21:30 το βράδυ, οπότε και αποχώρησε και ο τελευταίος υπεύθυνος του ναού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ