- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός - ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων - Μέχρι 9 μποφόρ
Αναμένονται προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ. Μέχρι 9 μποφόρ στο Ιόνιο τη Μεγάλη Παρασκευή. Η πρόγνωση καιρού.
Στη δημοσιότητα το έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για τον καιρό τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με αυτό, θυελλώδεις άνεμοι και πολλά μποφόρ αναμένονται τις επόμενες ώρες σε Ιόνιο και Κρήτη.
Στο έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα επηρέαζουν τη Μεγάλη Πέμπτη κυρίως την Κρήτη.
Τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022, οι ισχυροί άνεμοι θα πνέουν με ένταση τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα φθάσουν ακόμη και τα 9 μποφόρ σε Αδριατική Θάλασσα, βόρειο, νότιο και δυτικό Ιόνιο.
Στο γράφημα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε live αυτήν την ώρα πόσο ισχυροί είναι οι άνεμοι που πνέουν σε Ιόνιο και Αιγαίο:
Καιρός Μεγάλη Παρασκευή - Θυελλώδεις άνεμοι στο Ιόνιο - Η πρόγνωση του meteo
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού για τη Μεγάλη Παρασκευή του meteo προβλέπονται άνεμοι έως και 8 μποφόρ στο νοτιοανατολικό Ιόνιο. Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, τις επόμενες ώρες, η ταχύτητα των ανέμων θα φθάσει τα 7 μποφόρ. Το Μεγάλο Σάββατο οι άνεμοι θα κοπάσουν και θα πνέουν έως 4 μποφόρ.
Σύμφωνα με την πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη για τον καιρό το Πάσχα, αναμένεται ηλιοφάνεια και νέα άνοδος της θερμοκρασίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.