Ελλαδα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί χωρίς τη μάσκα σε τηλεοπτική εκπομπή

Σε ποια εκπομπή θα εμφανιστεί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα εμφανιστεί χωρίς τη μάσκα σε τηλεοπτική εκπομπή - Τι είχε πει για το ενδεχόμενο δημόσιας εμφάνισης χωρίς αυτή.

H Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της σε τηλεοπτική εκπομπή, δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα. Η νεαρή γυναίκα θα μιλήσει στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη, στον Alpha. 

Το επεισόδιο θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη 28 Απριλίου, ενώ το trailer της εκπομπής παίζει ήδη στον αέρα του ALPHA.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε απαντήσει σε follower της στο Instagram για το ενδεχόμενο να βγάλει την προστατευτική μάσκα και μάλιστα, δημόσια. «Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω», είπε πει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι είχε πει ο ψυχίατρός της για τις συναντήσεις τους μετά την επίθεση

Ο ψυχίατρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου μίλησε για τις πρώτες τους συναντήσεις στο podcast της. «Ως προσωπικός σου γιατρός και ως προσωπικός σου ψυχίατρος πρέπει να σου πω ότι ειλικρινά συγκλονίστηκα όταν αντιμετώπισα έναν άνθρωπο στον οποίο έλειπε ένα από τα βασικά πράγματα έκφρασης. Το πρόσωπο».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη στιγμή της συνάντησής τους, σημειώνοντας πως «έγινε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο όπου δεν έμπαινε ήλιος περίπου στις 12:10 το μεσημέρι». Ακολούθως, πρόσθεσε ότι «συγκλονισμένος έπρεπε να σου πω ότι μπορώ να σε βοηθήσω και να σε κάνω καλά. Πρέπει να σου πω ότι ήταν η μοναδική στιγμή στη ζωή μου που αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν φοβήθηκα ή ότι δεν είχα αγωνία. Την πρώτη ημέρα που ερχόμουν σπίτι σου το αυτοκίνητό μου ερχόταν με 60χλμ, την δεύτερη με 40χλμ και την τρίτη με 30χλμ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ