Ελλαδα

Πάτρα 3 παιδιά-Μαρακάκης: «Θεωρώ ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ζει το όνειρό της»

«Δικονομικά νομίζω ότι η υπόθεση είναι “δεμένη”», είπε ο Γιάννης Μαρακάκης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Ρούλα Πισπιρίγκου στο νοσοκομείο με την Τζωρτζίνα
Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα 3 παιδιά: Τι υποστηρίζει για τη Ρούλα Πισπιργίκου και την εξέλιξη της υπόθεσης ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, υποστηρίζοντας ότι η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, «ζει το όνειρό της».

«Από την πρώτη μέρα δήλωσε στρατηγικά η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι θα έκανε αίτηση αντικατάστασης, δηλαδή να αποφυλακιστεί και να μπει κάποιος άλλος περιοριστικός όρος. Προφανώς, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Γίνονται τόσες έρευνες ώστε να μην υπάρχουν ερωτηματικά. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι βρέθηκε η ουσία, αλλά και το ότι φαίνεται από τον έλεγχο των συσκευών ότι υπάρχει αναζήτηση σχετικά με αναισθητικά ή παραισθησιογόνα. Δικονομικά νομίζω ότι η υπόθεση είναι “δεμένη”. Η έρευνα γίνεται επειδή πρέπει όλοι να γνωρίζουμε και την τελευταία πτυχή πίσω από το θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και τι έγινε με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρακάκης σε δηλώσεις του στο Mega Σαββατοκύριακο και πρόσθεσε:

«Οι πληροφορίες που αφορούν στη σχέση του ζευγαριού, χρειάζονται για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες και το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων, αλλά και για να βρεθεί το κίνητρο». 

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησης του Γιάννη Μαρακάκη, ο δικηγόρος είπε ότι «μπορεί να ομολογήσουν άλλοι από το περιβάλλον της, αλλά όχι η κ. Πισπιρίγκου. Θεωρώ ότι αυτή η γυναίκα ζει το όνειρό της. Έχει τραβήξει την προσοχή όλων, είναι όλα τα φώτα πάνω της, και φαίνεται ότι υπάρχει μια νοσηρή συμπεριφορά, την οποία φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει και στην υπεράσπισή της. Φαίνεται ότι έχουν εξαπατηθεί από την κ. Πισπιρίγκου οι αρχές, οι γιατροί, ίσως και ο σύζυγός της. Φαίνεται ότι έχει υποκριτικό ταλέντο. Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση να μην υπάρχουν άνθρωποι που είχαν σαφή εικόνα για το τι είναι η κ. Πισπιρίγκου», κατέληξε ο κ. Μαρακάκης.

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πότε αναζήτησε την κεταμίνη - Τα ψηφιακά της ίχνη

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Πέτρο Κουσουλό, η αστυνομία έχει καταφέρει να ανασύρει 27 εγγραφές από 12 Ιανουαρίου 2022 έως και τις 30 Μαρτίου – που έγινε η σύλληψη – σε μηχανή αναζήτησης όπου αναζητούσε ιστοσελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο

Μάλιστα, στις 17 Ιανουαρίου 2022 υπάρχει εγγραφή, 12 ημέρες πριν καταλήξει η Τζωρτζίνα, όπου η κατηγορούμενη μπαίνει σε ιστοσελίδα ασχολείται με αναισθητικά φάρμακα και εκεί για πρώτη φορά υπάρχει η αναζήτηση της κεταμίνης. Σε αυτή την ιστοσελίδα έβλεπε διάφορες ουσίες, μεταξύ των οποίων και η κεταμίνη. Τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, στο κινητό τηλέφωνο της 33χρονης η Google έβγαζε διαφημίσεις από ιστοσελίδες με τον όρο «κεταμίνη».

Ο ίδιος έκανε λόγο και για μία «πιθανή έμμεση ομολογία» της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου μέσω τηλεφωνήματος που έγινε σε δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, στις 15 Μαρτίου του 2022 – 15 μέρες πριν τη σύλληψη της 33χρονης – μία γυναίκα που υποτίθεται ότι ήταν η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, ενόσω η υπόθεση βρισκόταν σε εξέλιξη. Η γυναίκα ζητούσε από τη δημοσιογράφο να «ψάξει να βρει πού μένει ο Δασκαλάκης γιατί έτσι θα λυθεί το μυστήριο του θανάτου της Τζωρτζίνας». Σύμφωνα με την έρευνα της εφημερίδας Μπαμ, αυτή η γυναίκα δεν ήταν άγνωστη: Επρόκειτο για κλήσεις που έγιναν από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί μιλάμε για 15 μέρες πριν τη σύλληψη, μία περίοδο που η υπόθεση εξεταζόταν από τις δικαστικές Αρχές και το Ανθρωποκτονιών και οι γονείς ήταν ενωμένοι μπροστά στην κάμερα και έψαχναν την αιτία θανάτου των παιδιών τους» σχολίασε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας | Τώρα ό,τι συμβαίνει 17/04/2022 | OPEN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις    

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ