Ελλαδα

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος ήταν χειριστικός» - Γιατί έφυγε από το σπίτι

Τι ζητά η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου καλυμμένη με κουκούλα
Ρούλα Πισπιρίγκου © EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι υποστηρίζει η μητέρα της για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και τι της ζητά η κόρη της από τη φυλακή.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε σε νέες της τηλεοπτικές δηλώσεις τι της ζητά η κόρη της κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών συνομιλιών, αλλά και του επισκεπτηρίου στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Η κ. Ελένη μίλησε στο Star και έκανε λόγο για ενδοοικογενειακή βία, χαρακτηρίζοντας τον πρώην γαμπρό της, Μάνο Δασκαλάκη, «χειριστικό».

«Η Ρούλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να το δεχτεί ότι είναι εκεί», είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και αποκάλυψε όσα της λέει η κόρη της: «Μαμά βγάλε με, είναι άδικο που είμαι εδώ». Αυτό ζητάει σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία που έχει μαζί της. Σύμφωνα με την ίδια, «από κάποια πράγματα έχει καταρρεύσει γιατί δεν τα περίμενε. Από εκεί και πέρα, της είπα να κάνει υπομονή και όλα θα γίνουν. Να μας πει ο κύριος αυτός πόσο πένθησε για τα παιδιά του. Η ψυχολόγος που πήγαιναν είπε ότι πένθησε μόνο μία ημέρα για τη Μαλένα. Ποιος πένθησε και ποια δεν πένθησε η Πάτρα το ξέρει».

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε ότι ο λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι ήταν η ενδοοικογενειακή βία. «Ο πρώην σύζυγος είχε αποχωρήσει από την οικία, λόγω ενδοοικογενειακής βίας. Η κόρη μου ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, ο νοών νοείτω. Η κόρη μου τον έδιωξε και έκανε αίτηση διαζυγίου. Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή. Η Ρούλα είχε δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο». 

Όπως είπε η μητέρα της 33χρονης προφυλακισμένης, αυτό το περιστατικό ενδοοικογειακής βίας δεν είχε καταγγελθεί στις Αρχές από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς «ο πρώην σύζυγός της ήταν χειριστικός. Ο Μάνος μετά τον θάνατο της Ίριδας, επέστρεψε στο σπίτι και το διαζύγιο δεν προχώρησε, καθώς έλεγε ότι ήθελε να είναι μαζί με τηνΡούλα και την Τζωρτζίνα».

Πάτρα - Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Τι μου είπε η κόρη μου στη φυλακή

 

Πισπιρίγκου για Δασκαλάκη: «Να έρθει να με ρωτήσει κατά πρόσωπο αν σκότωσα τα παιδιά»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε νέες δηλώσεις μέσα από τη φυλακή για τον Μάνο Δασκαλάκη, τον χωρισμό τους, αλλά και τη σχέση που είχε μετά την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι. 

Σήμερα (11/4) η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Γιώργο Σόμπολο, και ζήτησε να μεταφερθεί στην εκπομπή ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, εάν θέλει μπορεί να την επισκεφτεί στη φυλακή, ενώ ξεκαθάρισε τι ισχύει για τις πληροφορίες περί διαπληκτισμού μπροστά στην 9χρονη Τζωρτζίνα. «Ζήτησε να μεταφέρουμε ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο, ότι ήταν απλώς ένας τσακωμός που έγινε μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπως το κατέθεσε ο Μάνος στην ανακρίτρια και όπως είχε πει και η ίδια. “Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσειςˮ. Αυτό που τόνισε είναι ο Μάνος, αν θέλει μπορεί να πάει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια να τη δει κατά πρόσωπο και να τη ρωτήσει αν εκείνη σκότωσε τα παιδιά της. “Εγώ δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή 3ο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μουˮ, είπε χαρακτηριστικά».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στις πληροφορίες περί εξωσυζυγικής σχέσης της, τις οποίες επιβεβαίωσε στην κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης. «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο, είχα βρεθεί με ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει και το τονίζω. Έχω μηνύματα από τον ίδιο τον Μάνο που μου λέει ότι ελπίζει να βρει καλύτερο άνθρωπο από εκείνον». Όπως πρόσθεσε ο δημοσιογράφος: «Όταν ήταν άρρωστη η Τζωρτζίνα, εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν για να πάει στην Αθήνα και να συζήσει με γυναίκα που γνώριζε από παλαιότερα χρόνια. Εγώ του ζήτησα να φύγει γιατί δεν ήθελα να είμαστε μαζί».

Τι λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ