Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Διεκόπη για τις 12 Απριλίου η δίκη
Ανέβηκε στο βήμα και δήλωσε έγγαμος και χήρος
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Άρχισε λίγο μετά τις 9:20 σήμερα το πρωί για να διακοπεί για τις 12 Απριλίου η δίκη για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς.
Διεκόπη για τις 12 Απριλίου 2022 η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς. Απόντες από τη σημερινή διαδικασία είναι οι γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο τους.
«Η μητέρα της Καρολάιν ήθελε να έρθει σήμερα στο δικαστήριο αλλά ειδικοί επιστήμονες δεν το επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.
Επεσήμανε ακόμα πως «ούτε ο πατέρας του θύματος μπορεί να βρεθεί στη δίκη λόγω σοβαρών κινητικών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν του επιτρέπουν να κινηθεί ούτε στο νησί της Αλονήσου, όπου διαμένει μόνιμα».
Ακολούθησε η ανάγνωση του κατηγορητηρίου σε βάρος του 33χρονου πιλότου από την εισαγγελέα έδρας ενώ αμέσως μετά η υπεράσπιση του 33χρονου υπέβαλλε αίτημα διακοπής της δίκης λόγω της ανάγκης παρουσίας της σε άλλα δικαστήριο.
Το δικαστήριο αποφάσισε εν τέλει τη διακοπή της δίκης για τις 12 Απριλίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται
Πού βρίσκονται σήμερα οι μετροπόντικες
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Είναι η ημέρα που ξεκινά και επίσημα ο χειμώνας
Δείτε εικόνες από το Μέγαρο Μουσικής
Γιατί τραβούν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι
Τι αλλάζει και γιατί πρόκειται για ένα τεχνικά σύνθετο θέμα
Θα καθοριστεί η επόμενη φάση των κινητοποιήσεων
Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Τι δήλωσε μέσω Instagram
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Δείτε την αναλυτική πρόγνωση
Η επιχειρηματίας και δημιουργός του Noel έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα μέσα από το 2o Forum της ATHENS VOICE
Ενώ συνεχίζεται από την Αστυνομία η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.