Ελλαδα

«Κολλημένοι» οι οδηγοί σε Λεωφόρο Αθηνών, Κηφισό και Παραλιακή

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση αυτοκινήτων
Κίνηση αυτοκινήτων © Eurokinissi

Έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται αυτή την ώρα στους κεντρικότερους οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Παλατάκι μέχρι τη λίμνη Κουμουνδούρου. Ομοίως και στην Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά λόγω και εργασιών.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο, από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι τα ΚΤΕΛ κι εν συνεχεία με χαμηλές ταχύτητες έως την Παραλιακή.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας ανά τμήματα και στο τμήμα προς Γλυφάδα από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Κηφισού μέχρι και τον Φλοίσβο.

Δύσκολη η άνοδος της Λεωφόρου Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα. Χαμηλές ταχύτητες από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Αυξημένη κίνηση στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από Ψυχικό προς Πανόρμου και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι το Κτήμα Συγγρού άνα τμήματα. 

Προβλήματα στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και στο ύψος της Κατεχάκη. 

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της περιφερειακής Υμηττού μέχρι τον κόμβο της Λεωφόρου Κύμης. 

Καθυστερήσεις στην Λεωφόρο Καποδιστρίου από την Λεωφόρο Κύμης μέχρι την Λεωφόρο Κηφισίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ