Ελλαδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αύριο η δίκη - Ποιο πρόσωπο - «κλειδί» θα καταθέσει

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μεταφερθεί μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη στα δικαστήρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γλυκά Νερά: Ο καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν
Γλυκά Νερά: Ο καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν © EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αύριο ξεκινά η δίκη του καθ' ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς. - Ποιου προσώπου η κατάθεση θεωρείται «κλειδί».

Αύριο Παρασκευή (8/4) ξεκινά η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ' ομολογία δράστη της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, πριν από περίπου ένα χρόνο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνήγορος του προφυλακισμένου πιλότου θα ζητήσει διακοπή της δίκης

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να φτάσει στα δικαστήρια το πρωί της Παρασκευής μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς συνεχίζεται η δίκη του σκηνοθέτη. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι Αναγνωστόπουλος και Λιγνάδης βρίσκονται στο ίδιο κελί των φυλακών Κορυδαλλού. 

Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα της Καρολάιν δε θα δώσει το «παρών» στο δικαστήριο, προκειμένου να μη φορτιστεί συναισθηματικά, ενώ οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Αλόννησο για να βλέπουν τη μικρή Λυδία από κοντά κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα, διατηρούν επικοινωνία με τους γονείς της άτυχης Καρολάιν.

Μάρτυρας-«κλειδί» θα αποτελέσει η σύμβουλος ψυχικής υγείας της 20χρονης, Ελένη Μυλωνοπούλου, στην οποία είχε μιλήσει η δολοφονημένη Καρολάιν Κράουτς για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο γάμος τους. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Με τον Δημήτρη Λιγνάδη θα πάει στο δικαστήριο- Απούσα η μητέρα της Καρολάιν

Ο 33χρονος που θα παρουσιαστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμπεται, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, να δικαστεί για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Οι κατηγορίες αφορούν στα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της κακοποίησης ζώου αλλά και της ψευδούς καταγγελίας, καθώς κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του, και ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν Κράουτς πριν τη δίκη

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στην Daily Mail ενόψει της έναρξης της δίκης του καθ' ομολογία δολοφόνου της κόρης του, και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον γυναικοκτόνο «νυφίτσα».

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, δεν θα παραβρεθεί στη δίκη, καθώς είναι άρρωστος. «Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα υποστηρίξει ως γραμμή υπεράσπισής του ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα.Θα επικαλεστεί επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν θα έχουν επιτυχία και ανταπόκριση καθώς η Καρολάιν κοιμόταν ήδη επί αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε». Και πρόσθεσε: «Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου τη μικρή νυφίτσα».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ