Ελλαδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Θα υποστηρίξει ότι βρισκόταν εν βρασμώ»

Στις 8 Απριλίου η δίκη του καθ' ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά
O καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά © EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιοι θα καταθέσουν για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς - Η υπερασπιστική γραμμή για δολοφονία εν βρασμώ.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των δικαστών στις 8 Απριλίου για τη δολοφονία της συζύγου, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν με την 10 μηνών κόρη τους στα Γλυκά Νερά. Ο δικηγόρος του καθ' ομολογία δολοφόνου μίλησε για τα πρόσωπα που θα καταθέσουν για το έγκλημα

Ο δικηγόρος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, υποστήριξε στην πρωινή ψυχαγωγική του Ant1 ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα υποστηρίξει, όπως και προανακριτικά, ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής. Όσο για το ποια πρόσωπα θα κληθούν να καταθέσουν τις μαρτυρίες τους, ο δικηγόρος του καθ' ομολογία δολοφόνου υποστήριξε ότι θα είναι πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον του ζευγαριού, δηλώνοντας ότι είναι «πρώιμο» να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά τους. 

«Να αποκαλύψω το ποιοι θα εξεταστούν είναι πολύ πρώιμο. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν άτομα του ευρύτερου περίγυρου που θα πουν για τη σχέση του ζευγαριού και για πριν. Θα πουν για το πώς έζησαν την κατάσταση» είπε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και πρόσθεσε: «Οι δικαστές από τις 8 Απριλίου θα εξετάσουν τα πραγματικά γεγονότα της μοιραίας εκείνης νύχτας και αυτοί θα είναι που θα κρίνουν. Έχουν κληθεί ιατροδικαστές υπηρεσίες και άλλοι άνθρωποι με άλλες ιδιότητες που θα τοποθετηθούν».

Γλυκά Νερά: Ο καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν μεταβαίνει στον ανακριτή
Γλυκά Νερά: Ο καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς © EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - 'Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θα είναι μια δύσκολη δίκη»

«Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη δίκη όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση. Είναι πολύπλευρη και έχει να αναδείξει και πράγματα κατά την αποδεικτική διαδικασία. Εάν τα στοιχεία αυτά θα οδηγήσουν σε κάποιο συμπέρασμα τους δικαστές, προκειμένου να εκτιμήσουν διαφορετικά την κατάσταση του εντολέως μου, θα το δούμε αλλά είναι πολύ μακρινό» είπε ο συνήγορος του καθ' ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς. 

Σε ερώτηση για το πώς θα διατηρηθεί η υπερασπιστική γραμμή ότι βρισκόταν εν βρασμώ, ενώ είχε σκηνοθετήσει το σκηνικό της δολοφονίας από στυγερούς ληστές, όπως είχε πει αρχικά στους ληστές, ο κ. Παπαϊωαννίδης απάντησε: «Για όλα αυτά τα πράγματα παρέχει τις εξηγήσεις και θα παρέχει περισσότερες για το ποια ήταν η συναισθηματική του φόρτιση. Έχει να πει πράγματα».

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δήλωσε ακόμη ότι δεν γνωρίζει αν ανάμεσα στους μάρτυρες θα βρίσκεται ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, με τον οποίο ο προφυλακισμένος καθ' ομολογία δολοφόνος, βρέθηκαν στο ίδιο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού. «Δεν γνωρίζω εάν θα είναι ο κύριος Φουρθιώτης μάρτυρας, δεν έχω κάποια συζήτηση σχετικά με την εξέταση του συγκεκριμένου μάρτυρα».

Ο Δικηγόρος Μπ. Αναγνωστόπουλου για τους μάρτυρες που θα κληθούν στη δίκη | Greek Tv

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το κινητό στη φυλακή και το διάβασμα βιβλίων

Πριν από λίγες ημέρες, στην κατοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη φυλακή βρέθηκε κινητό τηλέφωνο. Η κατοχή του κινητού επισύρει την απαγόρευση της εργασίας στη φυλακή. Οι περισσότεροι κρατούμενοι δουλεύουν στη φυλακή προκειμένου να μειώσουν την ποινή που τους επιβάλλει το δικαστήριο. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Αλεξίου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαβάζει νομικά βιβλία στη φυλακή, προκειμένου να «δυναμώσει» την υπερασπιστική του γραμμή. 

Μπ. Αναγνωστόπουλος: Διαβάζει νομικά βιβλία για να "δυναμώσει" την υπερασπιστική γραμμή | Greek Tv

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ