Ελλαδα

Πάτρα 3 παιδιά: Δόθηκε εντολή εκταφής της 69χρονης σπιτονοικοκυράς

Τι αναφέρουν τοπικά Μέσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρα: Πληροφορίες για εντολή εκταφής της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους
Πάτρα: Πληροφορίες για εντολή εκταφής της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πάτρα 3 παιδιά: Πληροφορίες για εντολή εκταφής της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες καθώς στο στόχαστρο της αστυνομίας έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το flamis.gr δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Πατρών για εκταφή της σορού της 69χρονης από το Α’ Νεκροταφείο Πατρών.

Στη συνέχεια, πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Πατρέων, της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του Μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος θα δώσει εντολή στον αρμόδιο ιερέα για να γίνει η εκταφή.

Έρευνα για τη σπιτονοικοκυρά στην Πάτρα και τις συνθήκες θανάτου της
Έρευνα για τη σπιτονοικοκυρά στην Πάτρα και τις συνθήκες θανάτου της © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μάνος Δασκαλάκης για σπιτονοικοκυρά: Τι είπε για τη Ρούλα και τα κληρονομικά

Στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς τους αλλά και τις σχέσεις που είχαν μαζί της αναφέρθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών παιδιών, μιλώντας σε εφημερίδα.

«Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές, μετά μπήκε μια άλλη γυναίκα. Άλλαξαν τρεις γυναίκες μέχρι να “φύγει” η σπιτονοικοκυρά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε πως «εμείς τη μεταφέραμε στο νοσοκομείο την πρώτη φορά».

«Είχε πέσει και από τότε έκατσε στο κρεβάτι και ένα βράδυ ξαφνικά κόντευε να κάνει σηψαιμία. Είχε μια πληγή στο πόδι μεγάλη σε βάθος. Την πήγαμε στο νοσοκομείο, την επαναφέραμε γιατί είχε χάσει τα λογικά της. Ήταν να της κόψουν το πόδι αν θυμάμαι καλά. Τη βγάλαμε από το νοσοκομείο, της πήραμε ορθοπεδικά κρεβάτια, τα πάντα», υπογράμμισε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ακόμα, τοποθετήθηκε στα όσα ακούγονται περί κληρονομικών της συγκεκριμένης γυναίκας αλλά και για τα απλήρωτα ενοίκια σημειώνοντας:

«Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε ούτε τίποτα. Εμείς τής δίναμε τα ενοίκια κανονικά με αποδείξεις. Μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε όφελος. Καταρχήν, γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;».

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στην αστυνομία της Πάτρας εισαγγελική ή ανακριτική εντολή για να γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας, ώστε να ανακτηθεί το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με το κορίτσι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ