Ελλαδα

Απόψε το «Μουσικό Κουτί» για την Ουκρανία - Ποιοι καλλιτέχνες συμμετέχουν (βίντεο)

Όλοι οι τραγουδιστές και μουσικοί που θα πουν ένα τραγούδι για τον πόλεμο στην Ουκρανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη παρουσιάζουν το αποψινό ξεχωριστό «Μουσικό Κουτί» για την Ουκρανία
Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη παρουσιάζουν το αποψινό ξεχωριστό «Μουσικό Κουτί» για την Ουκρανία © YouTube/ERT

Το «Μουσικό Κουτί» είναι αφιερωμένο απόψε στην Ουκρανία, που δοκιμάζεται από τη ρωσική εισβολή του Πούτιν. Ποιοι καλλιτέχνες και μουσικοί συμμετέχουν.

Ένα τραγούδι για την Ουκρανία στο αποψινό «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ. Στόχος η συγκέντρωση χρημάτων για τους αμάχους και τους πρόσφυγες στην Ουκρανία. Ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος συνεχίζεται για 40η ημέρα και τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από τους ομαδικούς τάφους και τα πτώματα στην πόλη Μπούκα.

Στο ξεχωριστό «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ, το οποίο προβάλλεται σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 στην ΕΡΤ, τραγουδούν περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες. Παρουσιάζουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη. Η εκπομπή θα αναμεταδοθεί από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7.

Η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Νταλάρας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Μαρία Φαραντούρη και ο Eric Burdon θα πουν ένα τραγούδι για την Ουκρανία σε αυτό το ξεχωριστό «Μουσικό Κουτί», που στόχο έχει να ενισχύσει τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος δεν σταματά να στηρίζει τον πολύπαθο ουκρανικό λαό, ο οποίος δοκιμάζεται από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Μουσικό Κουτί | Ένα τραγούδι για την Ουκρανία | Ν.Πορτοκάλογλου - Ρ.Μόρφη | Δευτέρα, 22:00 | ΕΡΤ1

Ένα τραγούδι για την Ουκρανία στο «Μουσικό Κουτί» - Οι τρόποι προσφοράς για τους Ουκρανούς πρόσφυγες

Η προσφορά για την Ουκρανία έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς το πρωί στις 05.30 μέσω των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών της ΕΡΤ. Η σχετική πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι στην Τρίτη (05/04), 23:59. Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει:

  • Στον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 14700,
  • απο κινητό με χρέωση 3,29 ευρώ είτε με κλήση , είτε με sms γράφοντας το αρχικό γράμμα Ο (Ομικρον)
  • απο σταθερό, με χρέωση 3,14 ευρώ.

Εάν κάποιος θέλει να προσφέρει μεγαλύτερο ποσό μπορεί να κάνει κατάθεση στον επίσημο τραπεζικό λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στη συνέχεια θα διαθέσει το σύνολο του ποσού στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό, για τη στήριξη του ανθρωπιστικού του έργου στην πολύπαθη χώρα.

Η ΕΡΤ και o Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συγκεντρώνουν χρήματα για τους πληγέντες της Ουκρανίας

Ποιοι θα πουν ένα τραγούδι για την Ουκρανία στο αποψινό «Μουσικό Κουτί»

Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο αποψινό «Μουσικό Κουτί», το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ουκρανία, που δοκιμάζεται από τον επεκτατικό πόλεμο του Βλαντίμιρ Πούτιν, είναι οι:

Παυλίνα Βουλγαράκη, Eric Burdon, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιώργος Δημητριάδης, Στάθης Δρογώσης, Ευρυδίκη, Νίκος Ζιώγαλας, Νίκος Ζούδιαρης, Βίκυ Καρατζόγλου, Κίτρινα Ποδήλατα, Νικήτας Κλιντ & Ρόδες, Γιάννης Κότσιρας, Μάρκος Κούμαρης, Κώστας Λειβαδάς, Θοδωρής Μαραντίνης, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μητσοτάκης, Ρένα Μόρφη, Αναστασία Μουτσάτσου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Γιώργος Νταλάρας, Μαρία Παπαγεωργίου, Λάκης Παπαδόπουλος, Έλλη Πασπαλά, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Περρής, Νίκος Πορτοκάλογλου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μαρίζα Ρίζου, Διονύσης Σαββόπουλος, Αλεξάνδρα Σιετή, Μύρωνας Στρατής, Τζώρτζια, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Οδυσσέας Τσάκαλος, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μπάμπης Τσέρτος, Μανώλης Φάμελλος, Μαρία Φαραντούρη, Νεφέλη Φασούλη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ