Ελλαδα

Χρύσα Ρώπα για Φιλιππίδη: Αναζήτησα τις κοπέλες για να ζητήσω συγγνώμη

Για ποιο λόγο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Χρύσα Ρώπα
Η Χρύσα Ρώπα © NDP Photo Agency

Η Χρύσα Ρώπα αναφέρθηκε στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν για να τους ζητήσει συγγνώμη.

Τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη αναζήτησε η Χρύσα Ρώπα προκειμένου να τους ζητήσει προσωπικά συγγνώμη, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η ηθοποιός μίλησε για τον προφυλακισμένο κωμικό, σημειώνοντας πως ήθελε να απολογηθεί στις συγκεκριμένες γυναίκες διότι την περίοδο εκείνη συνεργαζόταν με τον ίδιο και δεν γνώριζε για τις πράξεις τους.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν υπάρχουν λόγια… Κρίμα μωρέ, κρίμα. Όταν δούλευα με τον Πέτρο, ξεκινήσαμε με ένα μεγάλο ατύχημα που είχε και έπεσε στη σκηνή, ήταν έναν μήνα στο νοσοκομείο. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό, δεν είχαμε και κοινούς φίλους. Το κους κους που κάνουμε δεν έχει σχέση με τις ζωές των άλλων», είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα και πρόσθεσε:
 
«Ήμουν στο Παρίσι και αναζήτησα τις κοπέλες για να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Καταρχάς ήμουν σε μια δουλειά που αφορούσε τις καταγγελίες και αν εγώ το ήξερα, δεν θα ήμουν… Δεν είχα ιδέα, δεν το φανταζόμουν. Συγγνώμη γιατί όσοι δεν ήμασταν θύματα, μια χαρά βολευόμασταν».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ