Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο γάμος της με τον Μάνο είχε γίνει πρωτοσέλιδο

Τι έγραφε τοπική εφημερίδα της Πάτρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημοσίευμα για τον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη
Γάμος Ρούλας Πισπιρίγκου - Μάνου Δασκαλάκη © Εφημερίδα «Γνώμη»

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο γάμος της με τον Μάνο Δασκαλάκη είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα της Πάτρας.

Ο γάμος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη έγινε στις 4 Οκτωβρίου του 2014 κι ενώ είχε έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί, η δολοφονημένη Τζωρτζίνα, το 9χρονο κορίτσι που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο και όπως αποδείχθηκε της είχε χορηγηθεί η κεταμίνη.

Η εφημερίδα «Γνώμη» στην Πάτρα είχε κάνει ολοσέλιδο αφιέρωμα τον γάμο, γράφοντας μεταξύ άλλων: «οι ματιές τους συναντήθηκαν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Εκεί ένιωσαν το πρώτο τους σκίρτημα και λίγους μήνες μετά ήρθε στη ζωή τους ο καρπός του έρωτά τους». O τίτλος του αφιερώματος είναι «Γκολ στην ευτυχία», ένα λογοπαίγνιο για τον Μάνο Δασκαλάκη που τότε ήταν τερματοφύλακας σε τοπική ομάδα. 

Δημοσίευμα για τον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη
Γάμος Ρούλας Πισπιρίγκου - Μάνου Δασκαλάκη © Εφημερίδα «Γνώμη»

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης: Τα τρυφερά λόγια στο Facebook

Το ζευγάρι δεν ήταν λίγες οι φορές που αντάλλασε δημόσια, σε αναρτήσεις τους στο facebook, τρυφερά λόγια με αφορμή τις επετείους τους. 

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας το ζευγάρι κλείνει 7 χρόνια γάμου και ανταλλάσει τρυφερά λόγια, αστειευόμενοι για τα «επτά χρόνια φαγούρα». 

«Εφτά χρόνια φαγούρας λένε εγώ θα πω ότι είναι τα εφτά καλύτερα της ζωής μου που μου χάρισες δυο υπέροχα παιδιά, τα είχαμε όλα…μέσα στα εφτά χρόνια περάσαμε πολλά: ευτυχία λύπη χαρές θυμό νεύρα στεναχώρια και ότι άλλο θα μπορούσε να μας συμβεί…Παρόλα αυτά δείξαμε και συνεχίζουμε ότι είμαστε εδώ και τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει…Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που με αντέχεις…Το μόνο που μπορώ να σου υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου ότι και να μας συμβεί…Σε αγαπάω πάρα πολύ να το ξέρεις και είσαι η αιτία που κάθε μέρα ξυπνάω και νιώθω πιο δυνατός…*Ξέρω σου σπάω τα νεύρα κάθε μέρα αλλά να ξέρεις ότι πάντα θα είσαι η αιτία που με εμπνέει να στο κάνω αυτό…Σε λατρεύω…», είχε γράψει ο Μάνος Δασκαλάκης. 

daskalai2.jpg

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κάτω από την ίδια ανάρτηση τού απαντά: ««Εγώ θα πω ότι αυτά τα βλέμματα λένε πολλά τα 7 χρόνια είναι η αρχή!!θα είμαι εδώ να σου σπάω τα νεύρα για πολλά χρόνια ακόμα.. Σε ευχαριστώ για ότι μου έχεις δείξει ότι μπορώ να αντέξω!! Σε λατρεύω!!!». 

daskalai.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις     

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ