Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο γάμος της με τον Μάνο είχε γίνει πρωτοσέλιδο
Τι έγραφε τοπική εφημερίδα της Πάτρας
Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο γάμος της με τον Μάνο Δασκαλάκη είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα της Πάτρας.
Ο γάμος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη έγινε στις 4 Οκτωβρίου του 2014 κι ενώ είχε έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί, η δολοφονημένη Τζωρτζίνα, το 9χρονο κορίτσι που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο και όπως αποδείχθηκε της είχε χορηγηθεί η κεταμίνη.
Η εφημερίδα «Γνώμη» στην Πάτρα είχε κάνει ολοσέλιδο αφιέρωμα τον γάμο, γράφοντας μεταξύ άλλων: «οι ματιές τους συναντήθηκαν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Εκεί ένιωσαν το πρώτο τους σκίρτημα και λίγους μήνες μετά ήρθε στη ζωή τους ο καρπός του έρωτά τους». O τίτλος του αφιερώματος είναι «Γκολ στην ευτυχία», ένα λογοπαίγνιο για τον Μάνο Δασκαλάκη που τότε ήταν τερματοφύλακας σε τοπική ομάδα.
Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης: Τα τρυφερά λόγια στο Facebook
Το ζευγάρι δεν ήταν λίγες οι φορές που αντάλλασε δημόσια, σε αναρτήσεις τους στο facebook, τρυφερά λόγια με αφορμή τις επετείους τους.
Λίγους μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας το ζευγάρι κλείνει 7 χρόνια γάμου και ανταλλάσει τρυφερά λόγια, αστειευόμενοι για τα «επτά χρόνια φαγούρα».
«Εφτά χρόνια φαγούρας λένε εγώ θα πω ότι είναι τα εφτά καλύτερα της ζωής μου που μου χάρισες δυο υπέροχα παιδιά, τα είχαμε όλα…μέσα στα εφτά χρόνια περάσαμε πολλά: ευτυχία λύπη χαρές θυμό νεύρα στεναχώρια και ότι άλλο θα μπορούσε να μας συμβεί…Παρόλα αυτά δείξαμε και συνεχίζουμε ότι είμαστε εδώ και τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει…Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που με αντέχεις…Το μόνο που μπορώ να σου υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου ότι και να μας συμβεί…Σε αγαπάω πάρα πολύ να το ξέρεις και είσαι η αιτία που κάθε μέρα ξυπνάω και νιώθω πιο δυνατός…*Ξέρω σου σπάω τα νεύρα κάθε μέρα αλλά να ξέρεις ότι πάντα θα είσαι η αιτία που με εμπνέει να στο κάνω αυτό…Σε λατρεύω…», είχε γράψει ο Μάνος Δασκαλάκης.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου κάτω από την ίδια ανάρτηση τού απαντά: ««Εγώ θα πω ότι αυτά τα βλέμματα λένε πολλά τα 7 χρόνια είναι η αρχή!!θα είμαι εδώ να σου σπάω τα νεύρα για πολλά χρόνια ακόμα.. Σε ευχαριστώ για ότι μου έχεις δείξει ότι μπορώ να αντέξω!! Σε λατρεύω!!!».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.