Ελλαδα

Πάτρα: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ποινική δίωξη σε βάρος της μητέρας για ανθρωποκτονία από πρόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
astynomia.jpg
© EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στην Πάτρα η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη από την αστυνομία μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Την ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

Είχαν προηγηθεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στην Τζωρτζίνα, το τρίτο από τα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη που έχασε τη ζωή του. Στο αίμα της Τζωρτζίνας βρέθηκε το αναισθητικό κεταμίνη, το οποίο αν χορηγηθεί σε υψηλή δόση, μπορεί να έχει θανατηφόρο αποτέλεσμα. Η παρουσία της κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας δεν δικαιολογείται με βάση τη φαρμακευτική αγωγή που της χορήγησαν οι γιατροί, την περίοδο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο στην Πάτρα.

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο από την Πάτρα στην Αθήνα. Η 33χρονη μητέρα βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). Η κατηγορούμενη για παιδοκτονία οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη (31.03) ενώπιον του εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς τη θεωρεί επικίνδυνη να τελέσει και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ρούλα Πισπιρίγκου - Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη

«Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της» αναφέρει το μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ΕΛΑΣ στο Twitter.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ