Ελλαδα

Καλαμάτα: Ο 31χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 31χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 5χρονου στην Καλαμάτα
Ο 31χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 5χρονου στην Καλαμάτα © ΕΛ.ΑΣ.

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 31χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου - Του ασκήθηκε ποινική δίωξη - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία και η φωτογραφία του 31χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικου παιδιού στην Καλαμάτα

Σε βάρος του 31χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα: α) βιασμό κατ’ εξακολούθηση και β) γενετήσιες πράξεις με ανήλικο νεότερο των δώδεκα ετών κατ’ εξακολούθηση.

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 31χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό ανηλίκου

Πρόκειται για τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο του Δημητρίου και της Δέσποινας, γεν. 22.10.1991. 

kalamata31xronmos.jpg

kalamata31xronmos2.jpg

kalamata31xronmos3.jpg

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

» Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και 27210-44602 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Καλαμάτα: Ο 31χρονος βίασε 5χρονο αγόρι - Αρνείται τις κατηγορίες

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο 31χρονος βίασε τον 5χρονο το βράδυ της Τσικνοπέμπτης. Ο νεαρός προφυλακίστηκε. Ο ίδιος, που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ