Ελλαδα

Καλαμάτα: 53χρονος συνελήφθη για βιασμό της 6χρονης ανιψιάς του

Ο δράστης είναι θείος του κοριτσιού - Η εξομολόγηση στην καθηγήτριά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποίηση - βιασμός ανηλίκου
Κακοποίηση - βιασμός ανηλίκου © Pixabay / thisguyhere

Καλαμάτα: 53χρονος βίασε 6χρονη - Πώς οι αρχές τον συνέλαβαν οκτώ χρόνια μετά την αποδιδόμενη πράξη του.

Ένας 53χρονος άνδρας συνελήφθη για τον βιασμό ενός 6χρονου κοριτσιού στην Καλαμάτα. Ο δράστης είναι θείος του παιδιού. 

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, από την τέλεση της αποδιδόμενης πράξης έχουν περάσει 8 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο, η υπόθεση έγινε σήμερα γνωστή στις αρχές της Καλαμάτας, αφού τώρα το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε όσα βίωσε σε καθηγήτριά της. 

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο 53χρονος έχει ήδη συλληφθεί για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου και το Σάββατο οδηγήθηκε στον ανακριτή. Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιόν του σήμερα.

Καλαμάτα: Το κορίτσι μίλησε στην καθηγήτριά του

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τις προηγούμενες μέρες στο χώρο σχολείου, όταν μια καθηγήτρια κατάφερε να συζητήσει με το κορίτσι, το οποίο και εξομολογήθηκε στην εκπαιδευτικό της ότι σε ηλικία 6 ετών, και συγκεκριμένα το 2014, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενικό της πρόσωπο και ειδικότερα το θείο της.

Η εκπαιδευτικός, μετά την εξομολόγηση του παιδιού, κινήθηκε διακριτικά και από το σχολείο ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία ανέλαβε την υπόθεση.

Το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχολόγο και επιβεβαιώθηκαν όσα είχε εξομολογηθεί στην καθηγήτριά της, ενώ σύντομα από την Ασφάλεια σχηματίσθηκε δικογραφία. Άμεσα και αυθημερόν ενήργησε και η Εισαγγελία Καλαμάτας με την ανακρίτρια και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 53χρονου θείου.

Το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβαν τον 53χρονο με τις κατηγορίες του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου.

Με πληροφορίες από το tharrosnews.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις             

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ