Ελλαδα

Εβγέν Σάκχοφ (ΑΕΚ): Στην Ελλάδα με τη σύζυγο και το μωρό τους

«Προσευχόμουν να μην γεννήσω στο καταφύγιο» δήλωσε η σύζυγος του Εβγέν Σάκχοφ, Αλόνα.

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εβγέν Σάκχοφ: Η σύζυγος του, Αλόνα, κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη Αμέλια, που γεννήθηκε σε καταφύγιο στην Ουκρανία
Εβγέν Σάκχοφ: Η σύζυγος του, Αλόνα, με τη νεογέννητη Αμέλια © Youtube / Thesstoday

Εβγέν Σάκχοφ - Πόλεμος στην Ουκρανία: Στην Ελλάδα με τη σύζυγο και το νεογέννητο μωρό τους ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ - Οι πρώτες δηλώσεις.

Ο Εβγέν Σάκχοφ και η σύζυγός του, Αλόνα, βρίσκονται πλέον πίσω στην Ελλάδα, μετά την περιπέτεια που έζησαν στην Ουκρανία, όταν η νεαρή μητέρα γέννησε το μωρό τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μέσα σε καταφύγιο, λίγες ώρες μετά την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στη χώρα. 

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έζησε στιγμές αγωνίας όταν η ετοιμόγεννη σύζυγός του βρισκόταν στην Ουκρανία. Η Αλόνα γέννησε πριν από 12 ημέρες την κόρη τους, Αμέλια, και πλέον το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα και την Αθήνα, προκειμένου να μεγαλώσει το παιδί του σε ένα ασφαλές μέρος, μακριά από την τραγωδία του πολέμου. 

Μόλις εχθές, ο Εβγέν Σάκχοφ ταξίδεψε στην Πολωνία, όπου συνάντησε για πρώτη φορά την κόρη του. Έχοντας περάσει πια τα σύνορα από την Ουκρανία, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ανακουφίστηκε για την αίσια έκβαση της γέννησης της μικρής, αλλά και τη διαφυγή των μελών της οικογένειάς του από τη χώρα. 

Εβγέν Σάκχοφ - Σύζυγος: «Προσευχόμουν να μην γεννήσω στο καταφύγιο»

Λίγη ώρα αφού πέρασαν στον Προμαχώνα, η Αλόνα Σάκχοφ μίλησε σε δημοσιογράφους για την περιπέτεια που έζησε στην εμπόλεμη Ουκρανία και φάνηκε ανακουφισμένη που βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, κοντά στον αγαπημένο της και το νεογέννητο παιδί τους. «Είμαι πολύ χαρούμενη και ήρεμη που ήρθαμε. Εδώ στην Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μας, επιτέλους νιώθω ασφαλής και ήρεμη», είπε σε δηλώσεις της η Αλόνα σύμφωνα με το thesstoday.gr και πρόσθεσε: «Γέννησα σε νοσοκομείο στο Κίεβο, αλλά ήμουν συνέχεια στο καταφύγιο. Προσευχόμουν στον Θεό να μη γεννήσω στο καταφύγιο».

ThessToday.gr - Σύζυγος Σάκχοφ δηλώσεις

Εβγέν Σάκχοφ: Στην Ουκρανία είναι οι γονείς και ο αδελφός μου

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής, Εβγέν Σάκχοφ, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη, ενώ σημείωσε ότι πίσω στο Κίεβο έμειναν οι γονείς του και ο αδερφός του.

«Βρήκα τη σύζυγό μου, τη μητέρα της και το παιδί μου στα σύνορα της Ρουμανίας. Μετά πήγαμε Βουκουρέστι, μετά Σόφια και από εκεί εδώ. Εδώ και δυόμιση μέρες περίπου είμαστε στον δρόμο. Στον δρόμο είδα πολλά οχήματα από την Ουκρανία και κόσμο που προσπαθεί να σώσει τη ζωή του, μικρά παιδιά που φεύγουν από τη χώρα. Είναι στενάχωρο να βλέπεις τον κόσμο να φεύγει από τη χώρα του και να προσπαθεί να δραπετεύσει για να σώσει τη ζωή του», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Και πρόσθεσε: «Στο Κίεβο έμειναν πίσω ο πατέρας μου, η μητέρα μου και ο αδερφός μου. Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο για την υποστήριξη και για τα χρήματα που δίνουν στην Ουκρανία, γιατί πραγματικά το χρειαζόμαστε».

ThessToday.gr - Σάκχοφ δηλώσεις

Εβγέν Σάκχοφ: Συγκίνηση στη συνάντηση της οικογένειας στα σύνορα Ουκρανίας - Ρουμανίας

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Εβγέν Σάκχοφ, μετά από ημέρες αγωνίας, κατάφερε να συναντήσει και πάλι τη σύζυγό του και να γνωρίσει από κοντά τη νεογέννητη κόρη τους, που γεννήθηκε μέσα σε καταφύγιο, λίγες ώρες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Εβγέν Σάκχοφ μετέβη στα σύνορα Ουκρανίας-Ρουμανίας και συνάντησε τη γυναίκα του, μόλις μία εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης του. 

Η σύζυγος, ασφαλής πλέον, ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram. Η οικογένεια του παίκτη της ΑΕΚ αναμένεται να φτάνει στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω τις σειρήνες του πολέμου και τους βομβαρδισμούς. 

Γεβγέν Σάκχοφ: Συνάντησε τη σύζυγό του και την κόρη του μετά τις ώρες αγωνίας
Γεβγέν Σάκχοφ: Συνάντησε τη σύζυγό του και την κόρη του μετά τις ώρες αγωνίας © Instagram

Με πληροφορίες από thesstoday

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις                

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ