Ελλαδα

Ανδραβίδα - Φόνος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στα πτώματα

Αναζητείται ο δράστης της δολοφονίας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι όπου έγινε ο τετραπλός φόνος στην Ανδραβίδα
Φόνος στην Ανδραβίδα © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR

Ανδραβίδα - Φόνος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στα πτώματα της μητέρας, του πατέρα και των δύο παιδιών.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (4/3) η ιατροδικαστική εξέταση στα πτώματα - θύματα του άγριου, τετραπλού φόνου στην Ανδραβίδα, ενώ την ίδια ώρα εξακολουθεί να αναζητείται ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα που καταγράφηκε την περασμένη Τετάρτη (2/3).

«Τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Τσιόλα, και πρόσθεσε σχετικά με τα ευρήματα από την εξέταση στις σορούς των δύο παιδιών, ηλικίας τριών και δύο ετών: «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Ανδραβίδα: Εντατικές έρευνες για τον δράστη του τετραπλού φονικού | 04/03/2022 | ΕΡΤ

Ανδραβίδα - φόνος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον βασικό ύποπτο

Οι αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας στην Ανδαβίδα έχουν προχωρήσει σε δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη. Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα, κατοίκου της Ανδραβίδας, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο-«κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τα ίχνη του έχουν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που πιθανόν να γνωρίζουν κάτι και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και την αποθήκη, όπου είχαν εντοπιστεί οι τέσσερις σοροί.

Στις αρμόδιες αρχές έχουν κληθεί για να καταθέσουν η μητέρα του σπιτονοικοκύρη, που διέμενε στον δεύτερο όροφο του οικήματος, αλλά και ο πρώην σύζυγος της 37χρονης μητέρας, ο οποίος πήγε στην Ανδραβίδα για να πάρει το 10χρονο παιδί του, το πρόσωπο που εντόπισε νεκρή την οικογένειά του. 

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για το φρικτό έγκλημα στην Ανδραβίδα | 04/03/2022 | ΕΡΤ

 

Ανδραβίδα - φόνος: Η στιγμή που ο 10χρονος αντίκρισε νεκρή την οικογένειά του

Φίλος του 10χρονου παιδιού που αντίκρισε νεκρή την οικογένειά του μέσα στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα, περιγράφει στην εφημερίδα «Πατρίς» τη στιγμή που το αγόρι συνειδητοποιεί ότι τα αδέλφια, η μητέρα και ο πατριός του έχουν δολοφονηθεί. 

«Είχαμε πάει βόλτα το απόγευμα και κάποια στιγμή πήγαμε μαζί σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε. Χτύπησε την πόρτα, όμως δεν άνοιξε κανείς. Και μας λέει να περιμένουμε για να μπει από το παράθυρο. Ξαφνικά μου λέει γρήγορα - γρήγορα έλα μέσα κάτι έχει πάθει η μάνα μου. Μπαίνω και εγώ από το παράθυρο, ψάχνουμε το σπίτι και βλέπουμε το μωρό μέσα στην κούνια και νομίζαμε ότι κοιμόταν. Μετά είδαμε αίματα στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν οι γονείς. Όμως δεν αντικρίσαμε τα άλλα μέλη της οικογένειας μέσα στο σπίτι. Μετά βγήκα έξω και ο φίλος μου βγήκε κρατώντας τον αδερφό του, που είχε έντονα κόκκινα σημάδια στο λαιμό και αίμα στο στόμα του…», λέει ο φίλος του 10χρονου. 

Ανδραβίδα - φόνος: Ο δράστης προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα

Οι αρχές εξετάζουν ως σενάριο, ο δράστης να προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι τέτοιο δείχνει το γεγονός ότι το πτώμα της 37χρονης μητέρας και του 32χρονου πατέρας βρέθηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού όπου διέμεναν με τα τρία παιδιά, δύο εκ των οποίων βρήκαν τραγικό θάνατο. Το ηλικίας δύο ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο πάτωμα της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ, ενώ το νεκρό βρέφος βρέθηκε στην κούνια. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ