Ελλαδα

Πάτρα: Νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα 3 νεκρά παιδιά

Τι απάντα η ΕΛ.ΑΣ. για τις αναφορές από ΜΜΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μωρό
Μωρό © Unsplash/ Omar Lopez

Νεκρά 3 παιδιά στην Πάτρα: Η ανακοίνωση - απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. στα δημοσιεύματα σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τις εξελίξεις γύρω από την έρευνα για τα αίτια θανάτου τους. Η ΕΛ.ΑΣ. απαντά σε δημοσιεύματα και επισημαίνει ότι θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις όταν η έρευνα των αρχών ολοκληρωθεί. 

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στη σημερινή (16/2) ανακοίνωσή της. 

Πάτρα- 3 νεκρά παιδιά: Απειλές δέχεται η οικογένεια των κοριτσιών

Η οικογένεια από την Πάτρα που θρηνεί τα 3 νεκρά παιδιά της φέρεται να δέχεται απειλές, όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος, Γιάννης Κόττας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας στο pelop.gr, εστάλη μήνυμα με παραλήπτες τους γονείς από μία κυρία (το όνομα της οποίας γνωρίζουν οι συνήγοροι) και στο οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν τη μητέρα και να τη λιντσάρουν». Αυτό δεν είναι το μόνο μήνυμα που δέχεται η οικογένεια, με τον κ. Κοττά να σχολιάζει τα ρεπορτάζ που προβάλλουν τα αθηναϊκά κανάλια για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών. 

Μέχρι τις αρχές Μαρτίου αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, που θα δώσουν απαντήσεις για τον θάνατο της, αλλά ίσως και για τους θανάτους των δύο αδερφών της. Ο ιατροδικαστής και πραγματογνώμονας Σωκράτης Τσαντίρης, που διορίστηκε μετά τον πρώτο θάνατο, ανέφερε σε δηλώσεις του πως τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στην ίδια οικογένεια δεν είναι αδύνατο να συμβούν, αλλά παράλληλα είναι δύσκολο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ