Ελλαδα

Μητέρα ξέχασε το μωρό της στο Σύνταγμα και έφτασε Μοναστηράκι

Το περιστατικό θυμήθηκαν εργαζόμενοι στα απολεσθέντα του μετρό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταθμός του μετρό
Σταθμός του μετρό © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Γυναίκα ξέχασε το μωρό της στο σταθμό του μετρό «Σύνταγμα» και έφτασε μέχρι το Μοναστηράκι - Το πρόσεχαν υπάλληλοι του σταθμαρχείου.

Το μωρό της στον σταθμό του μετρό «Σύνταγμα» ξέχασε μητέρα, που μάλιστα συνέχισε την πορεία της μέχρι το Μοναστηράκι. Μέχρι να βρεθεί πάλι στην αγκαλιά τής γυναίκας, το μωρό πρόσεχαν υπάλληλοι του σταθμού. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», η οποία έκανε αφιέρωμα σε αντικείμενα που ξεχνιούνται και χάνονται στο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και στους σταθμούς του μετρό, μία μητέρα ξέχασε το μωρό της στον ανελκυστήρα του σταθμό Συντάγματος. 

Οι αναφορές επιβατών έκαναν λόγο για ένα ξεχασμένο καρότσι στον ανελκυστήρα. Όταν το προσωπικό του Γραφείου Απολεσθέντων πήγε στο σημείο, διαπίστωσε ότι, κάτω από τα σκεπάσματα, κοιμόταν ένα μωρό.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο Σταθμαρχείο και από τα μεγάφωνα όλων των σταθμών έπαιζαν ανακοινώσεις για την ενημέρωση της μητέρας που το είχε ξεχάσει, η οποία έντρομη έκανε την εμφάνισή της μετά από λίγο στα απολεσθέντα. Η γυναίκα είχε φτάσει ήδη στο Μοναστηράκι. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάθε χρόνο στο αεροδρόμιο εντοπίζονται 7.000-8.000 αντικείμενα, ενώ από τις αποβάθρες και τα βαγόνια των μέσων σταθερής τροχιάς περισυλλέγονται περί 4.500-5.000.

Η εφημερίδα παρέθεσε ακόμη ένα συγκινητικό περιστατικό. Μία κοπέλα με επιστολή της στο Γραφείο Απολεσθέντων της ΣΤΑΣΥ αναζητούσε ένα γάντι, το οποίο αποτελούσε οικογενειακό κειμήλιο και το παρέλαβε με κλάματα. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ