Ελλαδα

Δολοφονία Άλκη: Νέο βίντεο από την επίθεση στον 19χρονο

Η δολοφονική επίθεση κράτησε ένα λεπτό

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση στον 19χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Ένα νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε ο Alpha πρόκειται για βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, τα οποία και δείχνουν πλάνα από τη στιγμή που τα τρία αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο της επίθεσης. Η δολοφονική επίθεση κράτησε ένα λεπτό. 

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ALPHA καταγράφονται καρέ - καρέ τα πρώτα λεπτά έπειτα από τη δολοφονική επίθεση. Σημειώνεται πως φαίνεται να χτυπάει κάτι πάνω στα σκαλιά και στη συνέχεια ακούγεται έντονα ένας μεταλλικός ήχος.

Ένας από τους δράστες αμέσως μετά το συμβάν προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του. Αυτός που μπαίνει τελευταίος στο αυτοκίνητο έχει τραύμα στο χέρι. Μάλιστα στα πλάνα που έχουν καταγραφεί φαίνεται ότι  ξεχνούν να βάλουν χειρόφρενο στο άσπρο αυτοκίνητο, αυτό αρχίζει να τσουλάει και μπαίνει μέσα ένας προκειμένου να το σταματήσει.

Δολοφονία Άλκη: Ποιος είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε

Από γνωστή οικογένεια στην Τήνο είναι ο 25χρονος Έλληνας που παραδόθηκε για τη δολοφονία Άλκη. Ο Αλέξανδρος Βελαλόπουλος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Έχει παραδεχτεί ότι ήταν στο σημείο αλλά ισχυρίζεται ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία Άλκη Καμπανού. Ειδικότερα, ο δικηγόρος του δήλωσε σήμερα Τετάρτη (09.02): «Θέλησε να παραδοθεί στις αρχές, βρέθηκε στη διάθεσή τους και ήρθε χθες. Παρουσιάστηκε, έγινε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και σήμερα ζήτησε προθεσμία. Το ότι παραδόθηκε πρέπει να εκτιμηθεί».

Μητέρα του 25χρονου είναι η Βαλεντίνα Γαβριελάτου, η οποία διετέλεσε πρόεδρος του Κέντρου Υγείας του νησιού και αναπληρώτρια συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες. Ο πατέρας του εργαζόταν στο παρελθόν στην Παναγία της Τήνου.

Ο 25χρονος που παραδόθηκε για την υπόθεση με τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, είχε εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη. Είχε προηγηθεί μια περίοδος όπου ενεπλάκη με οργανωμένους οπαδούς και τον κόσμο των τοξικών ουσιών. Δημοσίευμα στο iefimerida αναφέρει ότι εκείνη την περίοδο ο πατέρας του υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο από τη στεναχώρια του.

Οι γονείς του ήταν αυτοί που ζήτησαν από τον 25χρονο να παραδοθεί στις αρχές, όταν τους κάλεσε στο σπίτι τους στην Τήνο.

Ο 25χρονος Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, που παραδόθηκε για τη δολοφονία Άλκη Καμπανού

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις