Ελλαδα

Δολοφονία Άλκη: Προθεσμία πήρε ο 25χρονος-Αρνείται ότι συμμετείχε

«Το ότι παραδόθηκε πρέπει να εκτιμηθεί», λέει ο δικηγόρος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη
Το σημείο δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη © Eurokinissi/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δολοφονία 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για τον 25χρονο που παραδόθηκε στις αρχές - Τι υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα.

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 25χρονος που παραδόθηκε την Τρίτη (8/2) στις αρχές και κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. 

Ο 25χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες περί συμμετοχής στο έγκλημα, κατά τη μεταφορά του σήμερα (9/2) στην εισαγγελία. «Θέλησε να παραδοθεί στις αρχές, βρέθηκε στη διάθεσή τους και ήρθε χθες. Παρουσιάστηκε, έγινε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και σήμερα ζήτησε προθεσμία. Το ότι παραδόθηκε πρέπει να εκτιμηθεί», είπε ο συνήγορός του. 

Σε βάρος του 25χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή (11/2). 

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο

Διεθνές ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί από τις αρχές για τον 20χρονο που πιστεύεται διέφυγε στην Αλβανία μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το διεθνές ένταλμα σύλληψης έχει φτάσει στο αλβανικό υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ενώ ήδη ξεκίνησε η διαδικασία έρευνας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι έρευνες άρχισαν από τις συνοριακές διαβάσεις αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια ενημέρωση. Τα αλβανικά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν ειδήσεις που προέρχονται από την Ελλάδα. 

Οι αρχές εκτιμούν ότι είναι δύσκολο ο 20χρονος να έχει διαφύγει μόνος του από αφύλαχτες διαβάσεις.

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Ξεκινά η απολογία των οκτώ

Οι οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα Τετάρτη (9/2) την απολογία τους ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας. 

Σήμερα θα απολογηθούν οι τρεις εξ αυτών, με τη διαδικασία να συνεχίζεται τόσο αύριο Πέμπτη (10/2), όσο και την Παρασκευή (11/2). Μαζί με τους οκτώ, που συνελήφθησαν την Κυριακή, ετοιμάζεται να απολογηθεί και ο 25χρονος που παραδόθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης (8/2) στις αρχές. 

Οι συλληφθέντες διώκονται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ