Ελλαδα

Δολοφονία Άλκη Kαμπανού: Ένταση στα δικαστήρια για τον 23χρονο

Προπηλακισμοί και αποδοκιμασίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη-Δολοφονία Άλκη: Προπηλακισμοί και ένταση στα Δικαστήρια
Θεσσαλονίκη-Δολοφονία Άλκη © grtimes

Ένταση σημειώθηκε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όταν κόσμος προπηλάκισε άτομα θεωρώντας ότι είναι οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη.

Εν μέσω αποδοκιμασιών προσήλθε πριν από λίγο στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ο 23χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος άλλαξε τους ισχυρισμούς του και παραδέχεται ότι ήταν παρών στη δολοφονική επίθεση.

Όλα έγιναν όταν αστυνομικοί συνόδευσαν στα δικαστήρια 2 ή 3 κατηγορούμενους με χειροπέδες και μαύρα ρούχα. Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι μπροστά από το δικαστικό μέγαρο θεώρησαν ότι πρόκειται για μέλη της ομάδας κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου, κινούμενοι απειλητικά εναντίον τους και βρίζοντας τους. 

Ένταση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης-GRTimes.gr

Οκτώ συλλήψεις έχει πραγματοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ.

Δύο ακόμη συλλήψεις εμπλεκόμενων στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης την 1η Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Οι δύο νέοι συλληφθέντες είναι Έλληνες, ο ένας γεννημένος το 1999 και ο άλλος το 2001.

«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης», αναφέρει η νέα ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνολικά ο αριθμός των συλληφθέντων τις τελευταίες ώρες ανέρχεται σε οκτώ, ενώ έχουν εκδοθεί δέκα εντάλματα σύλληψης.

Ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη ένα 24ωρο μετά τη φονική επίθεση αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή. Εις βάρος του ασκήθηκε, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.


Αναζητούνται δύο ακόμα - Μπορεί να έχουν διαφύγει στην Αλβανία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα δέκα εντάλματα που εκδόθηκαν είναι σε βάρος του 20χρονου που φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία. Στους 10 διωκόμενους, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, συγκαταλέγεται και ένας ακόμη Αλβανός που είχε κατηγορηθεί για την επίθεση τον Μάρτιο του 2019, πέρα από τον 20χρονο ο οποίος φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία. Εκφράζονται φόβοι ότι και ο συγκεκριμένος ύποπτος ενδέχεται να έχει διαφύγει στη γειτονική χώρα.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ