Ελλαδα

Χανιά: Βαρυποινίτες οι πέντε κρατούμενοι που δραπέτευσαν

Έσπασαν κάγκελο παραθύρου και εξαφανίστηκαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φυλακή
Φυλακή © EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Απόδραση πέντε κρατουμένων από τα Χανιά - Πληροφορίες ότι πρόκειται για βαρυποινίτες - Πώς κατάφεραν να διαφύγουν

Βαρυποινίτες, καταδικασμένοι για ανθρωποκτονίες και ληστείες, είναι οι πέντε κρατούμενοι που δραπέτευσαν εχθές Κυριακή (6/2) από το Αστυνομικό Μέγαρο στα Χανιά. Οι κρατούμενοι βρίσκονταν προσωρινά το κτίριο, αναμένοντας τη μεταγωγή τους στις φυλακές Αγυιάς. 

Πρόκειται για έναν Πακιστανό 35 ετών καταδικασμένο για ανθρωποκτονίες κατά συρροή, έναν Αλβανό 43 ετών ο οποίος έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, θανατηφόρα ληστεία, κλοπές, οπλοκατοχή και οπλοχρησία, έναν 32χρονο επίσης Αλβανό καταδικασμένο για ληστεία, έναν 34χρονο και έναν 29χρονο υπηκόους Αλβανίας, καταδικασμένους για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι πρώτες πληροφορίες για την απόδραση αναφέρουν ότι οι πέντε κακοποιοί κατάφεραν, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, να σπάσουν ένα κάγκελο του παραθύρου και να εξαφανιστούν από το Αστυνομικό Μέγαρο. 

Οι πέντε κρατούμενοι είχαν έρθει στην Κρήτη με μεταγωγή από την Αθήνα μόλις το Σάββατο το πρωί για να μεταφερθούν στις φυλακές της Αγυιάς για να εκτίσουν την ποινή τους. Οι κρατούμενοι βρίσκονταν προσωρινά στο Αστυνομικό Μέγαρο, καθώς το σαββατοκύριακο οι φυλακές της Αγυιάς δεν δέχονται κρατούμενους από μεταγωγές και έτσι σήμερα, Δευτέρα (7/2) θα γινόταν η μεταγωγή τους. 

Τα στοιχεία των κρατούμενων που απέδρασαν θα δοθούν στα σημεία εξόδου από το νησί, λιμάνια, αεροδρόμια ώστε να μην μπορέσουν να διαφύγουν.

Με πληροφορίες από flashnews.gr, cretalive.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ