Ελλαδα

Νέο podcast «Blue is the new green» με την Αθηναΐδα Νέγκα

Είναι η θάλασσα μια ανεξάντλητη πηγή τροφής; Αναστασία Μήλιου, Δημήτρης Γρηγοράκης, Λευτέρης Λαζάρου και Μιχάλης Μανουσάκης, απαντούν.

img_0879.jpg
Αθηναΐς Νέγκα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Blue is the new green» podcast με την Αθηναΐδα Νέγκα

Blue is the new green: Το podcast της Αθηναΐδας Νέγκα στο pod.gr - Δεύτερο επεισόδιο με τίτλο "Υπάρχει αρκετό ψάρι για όλους;"

Στην Ελλάδα η θάλασσα είναι πηγή ζωής, πηγή ενέργειας. Στο podcast "Blue is the new Green" σε συνεργασία με την Αθηναϊδα Νέγκα την ανακαλύπτουμε, την προστατεύουμε, την κάνουμε πρωταγωνιστή. 

To 2o επεισόδιο του podcast "Blue is the New Green" με τίτλο "Υπάρχει αρκετό ψάρι για όλους;" μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

 

 

Είναι η θάλασσα μια ανεξάντλητη πηγή τροφής; Μπορούμε να τρώμε όλα τα ψάρια και τα θαλασσινά; Ποιος ορίζει τι επιτρέπεται και τι όχι; Τι ψάρια βρίσκουν οι ψαράδες σήμερα στα ανοιχτά; Ποια είναι τα ψάρια-εισβολείς που πρέπει να καταναλώνουμε για να βοηθήσουμε το θαλάσσιο οικοσύστημα; Ποια η θρεπτική αξία μιας διατροφής βασισμένης στα ψάρια;

H Αναστασία Μήλιου, υδροβιολόγος & Διευθύντρια Έρευνας στο ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, ο Δημήτρης Γρηγοράκης, Κλινικός διαιτολόγος & διατροφολόγος, ο σεφ και ειδικός στα ψάρια, Λευτέρης Λαζάρου, και ο Μιχάλης Μανουσάκης, ψαράς από τους Φούρνους, μας δίνουν όλες τις απαντήσεις.

Blue is the new Green, νέο επεισόδιο με την Αθηναϊδα Νέγκα
© Motor Oil

Εδώ και 50 χρόνια, η #MotorOilHellas δημιουργεί και προσφέρει, δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ