Ελλαδα

Νέο podcast «Blue is the new green» με την Αθηναΐδα Νέγκα

Υπάρχουν κητώδη στις ελληνικές θάλασσες; Ποιος ο ρόλος μας στην περίθαλψη και επιβίωσή τους; Οι καλεσμένοι του podcast μας δίνουν όλες τις απαντήσεις.

img_0879.jpg
Αθηναΐς Νέγκα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Blue is the new green» podcast με την Αθηναΐδα Νέγκα

To 3o επεισόδιο του podcast "Blue is the New Green" με τίτλο "Τα αδέλφια του ζιφιού και τα δικαιώματά τους”.

Εδώ και 50 χρόνια, η Motor Oil δημιουργεί και προσφέρει, δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Στην Ελλάδα η θάλασσα είναι πηγή ζωής, πηγή ενέργειας. Την ανακαλύπτουμε, την προστατεύουμε, την κάνουμε πρωταγωνιστή. 

«Blue is the New Green», με την Αθηναϊδα Νέγκα σε συνεργασία με το pod.gr. Για την ζωή στην θάλασσα και την θάλασσα της ζωής μας.

Ένα podcast που συναντά τους ανθρώπους της θάλασσας. Επιστήμονες, ψαράδες, ερευνητές, δύτες. Όλους όσοι την αγαπούν και συνδέονται μαζί της. 

To 3o επεισόδιο του podcast "Blue is the New Green" με τίτλο "Τα αδέλφια του ζιφιού και τα δικαιώματά τους”, μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

 

 

Υπάρχουν άραγε στις ελληνικές θάλασσες κητώδη και ποια είναι; Τι κοινωνίες δημιουργούν και τι κώδικα επικοινωνίας έχουν; Πρέπει να τα προσεγγίζουμε όταν τα ξεβράζει η θάλασσα, για να τα βοηθήσουμε; Ποιοι ασχολούνται με την περίθαλψή τους και τι πρέπει να κάνουμε για να βοηθήσουμε το θαλάσσιο οικοσύστημα, από το οποίο εξαρτάται η επιβίωσή τους; Η κτηνίατρος Ευγενία Σκούντζου του δικτύου Αρίων, η ιδρύτρια της ΜΚΟ All For Blue, Κατερίνα Τοπούζογλου και ο διευθυντής του Ινστιτούτου θαλάσσιας προστασίας, Θοδωρής Τσιμπίδης, δίνουν όλες τις απαντήσεις.

To 3o επεισόδιο του podcast "Blue is the New Green" με την Αθηναϊδα Νέγκα
© Motor Oil

50 χρόνια MOTOR OIL, 50 χρόνια τώρα οι αξίες μας ορίζουν το αύριο της ενέργειας.

Το podcast είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες: apple podcasts, spotify, pocket casts, castbox, soundcloud.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ