Ελλαδα

Κρήτη: Κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη αδελφή της συζύγου του

Τι κατήγγειλε η ανήλικη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανήλικη στην Κρήτη κατήγγειλε ότι τη βίαζε ο σύζυγος της αδελφής της
Ανήλικη στην Κρήτη κατήγγειλε ότι τη βίαζε ο σύζυγος της αδελφής της © Pixabay

Στην Κρήτη ένας άνδρας κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη αδελφή της γυναίκας του. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον σύζυγο της αδελφής της, μια ανήλικη στην Κρήτη. Η νέα υπόθεση βιασμού ανηλίκου, σύμφωνα με δημοσίευμα στο neakriti.gr, ήρθε στο φως μετά την καταγγελία.

Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε την Παρασκευή (04.02) στα δικαστήρια Ηρακλείου ενώπιον του εισαγγελέα. Βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου.

Η ανήλικη είχε εκμυστηρευτεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε δασκάλα της ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον σύζυγο της αδελφής της.

Τη βίαζε από τα 8 της χρόνια - Η καταγγελία

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις αρμόδιες Αρχές, η μικρή φέρεται να είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βιασμού από τα 8 της χρόνια.

Σε βάρος του συλληφθέντος ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη (08.02). Αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος.

Σημειώνεται ότι στην Κάλυμνο 13χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από σύντροφο της μητέρας της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ