Ελλαδα

Δολοφονία 19χρονου: Βρέθηκε δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη - Λίγα λουλούδια και κεράκια στη μνήμη του
Το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη - Λίγα λουλούδια και κεράκια στη μνήμη του © EUROKINISSI

Δολοφονία 19χρονου Άλκη Καμπανού: Πληροφορίες για τον εντοπισμό και δεύτερου μαχαιριού με κηλίδες αίματος.

Πληροφορίες για τον εντοπισμό και δεύτερου μαχαιριού που φέρει κηλίδες με αίμα μεταφέρει η ΕΡΤ, την ώρα που οι έρευνες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού συνεχίζονται. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος, καθώς και για δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών. Στα εργαστήρια έχουν μεταφερθεί ακόμη το δρεπάνι και το ρόπαλο που βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας. 

Όπως έγινε γνωστό εχθές (3/2), το αίμα του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τα αποτυπώματα του 23χρονου ανιχνεύθηκαν στο πρώτο μαχαίρι της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη που είχε εντοπιστεί πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης. Είναι το όπλο του εγκλήματος και σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια, βρέθηκε αίμα του θύματος της δολοφονικής επίθεσης.

Αυτό το μαχαίρι θα «δείξει» όλη τη συμμορία, καθώς πάνω του έχουν βρεθεί στοιχεία κι άλλων ατόμων, κάτι που σημαίνει ότι έχουν πιάσει κι άλλοι αυτό το φονικό εργαλείο και αυτή την ώρα γίνεται έλεγχος αποτυπωμάτων στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Επίσης, σύμφωνα με τον Alpha, στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν κηλίδες αίματος του 19χρονου Άλκη Καμπανού και εκτιμάται ότι έσταξαν την ώρα που ο 23χρονος κάθισε στη θέση του οδηγού.

Η ΕΥΠ μπαίνει πλέον στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το OPEN, ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει μία ακόμη σύλληψη για την υπόθεση. Οι έρευνες για το έγκλημα έχουν ανατεθεί σε ανώτατο επίπεδο, στον Διοικητή Βορείου Ελλάδος και όχι σε αστυνομικούς τοπικού τμήματος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ