Ελλαδα

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Ξεσπά η γιαγιά του κατά των δραστών

«Του δώσανε τη χαριστική βολή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Η φανέλα με το 19  της ομάδας του Άρη αφιερωμένη στη μνήμη του 19χρονου που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη © ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Η φανέλα με το 19 της ομάδας του Άρη αφιερωμένη στη μνήμη του 19χρονου που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη © ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM

Δολοφονία 19χρονου Άλκη Καμπανού: Τι λέει η γιαγιά του θύματος - Η ΕΥΠ συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, με τις εξελίξεις στην υπόθεση να είναι ραγδαίες και τις αρχές να βρίσκονται κοντά στη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών. Λίγες ώρες μετά την κηδεία του 19χρονου, η γιαγιά του ξεσπά, λέγοντας ότι «τέτοια τομή που του κάνανε, κάνει μόνο χειρουργός ή μόνο φονιάς»

«Αυτοί είναι δολοφόνοι, τέτοια τομή που του κάνανε μόνο χειρούργος μπορεί να την κάνει ή μόνο φονιάς. Δηλαδή του δώσανε τη χαριστική βολή. Ας τον χτυπούσαν, ας γλίτωνε όμως. Ας το τραυμάτιζαν το παιδί. Ήταν ανάγκη να το σκοτώσουν; Ο Θεός να τον τιμωρήσει, αλλά να βρουν και αυτόν που τον παρότρυνε να δώσει τη χαριστική βολή. Δεν ήταν μόνος του, ήταν συμμορία, ήταν βαλτοί. Να μην κλάψει άλλη μάνα για τέτοια περίπτωση και ας ηρεμήσουν λίγο με αυτά τα ποδόσφαιρα οι οπαδοί. Γιατί να μαλώνουν μωρέ; Φίλαθλοι να είναι, όχι κακούργοι» είπε στην τηλεόραση του Alpha η γιαγιά του Άλκη Καμπανού. 

Όπως ανέφερε η ίδια, ο Άλκης ήταν οπαδός του Άρη και πήγαινε στο γήπεδο, ενώ όπως κάθε παιδί έχει την ομάδα του, αλλά ήταν άκακος σαν άνθρωπος. «Τον θάψαμε γαμπρό. Τι ευχαρίστηση να νιώσω εγώ εάν τους πιάσουν αυτούς; Δεν απαλύνεται, αλλά καμία οικογένεια να μη ζήσει κάτι τέτοιο. Αυτά τα πράγματα να σταματήσουν. Αν μπορεί να γίνει αυτό, τότε θα ηρεμήσω, θα πω ο Άλκης μου πλήρωσε τελευταίος. Το τελευταίο εισιτήριο». 

Γιαγιά 19χρονου Άλκη: «Να μη το ζήσει καμία άλλη μάνα» | 03/02/2022 | ΕΡΤ

 

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Στις έρευνες και η ΕΥΠ 

Η ΕΥΠ μπαίνει πλέον στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το OPEN, ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει μία ακόμη σύλληψη για την υπόθεση.

Οι έρευνες για το έγκλημα έχουν ανατεθεί σε ανώτατο επίπεδο, στον Διοικητή Βορείου Ελλάδος και όχι σε αστυνομικούς τοπικού τμήματος. Από τις έρευνες προέκυψε ότι το αίμα του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τα αποτυπώματα του 23χρονου ανιχνεύθηκαν στο μαχαίρι της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη. Το κυρτό μαχαίρι που βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης, είναι το όπλο του εγκλήματος και σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια, βρέθηκε αίμα του θύματος της δολοφονικής επίθεσης.

Αυτό το μαχαίρι θα «δείξει» όλη τη συμμορία, καθώς πάνω του έχουν βρεθεί στοιχεία κι άλλων ατόμων, κάτι που σημαίνει ότι έχουν πιάσει κι άλλοι αυτό το φονικό εργαλείο και αυτή την ώρα γίνεται έλεγχος αποτυπωμάτων στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Επίσης, σύμφωνα με τον Alpha, στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν κηλίδες αίματος του 19χρονου Άλκη Καμπανού και εκτιμάται ότι έσταξαν την ώρα που ο 23χρονος κάθισε στη θέση του οδηγού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ