Ελλαδα

Βιασμός 24χρονης: «Οι τοξικολογικές δεν κλείνουν μία υπόθεση»

Τι είπε η ιατροδικαστής, Άννα Ράζου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η ιατροδικαστής Άννα Ράζου αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα.

Για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα αλλά και τις τοξικολογικές εξετάσεις της μίλησε η ιατροδικαστής Άννα Ράζου.

«Δεν περιμέναμε τις εξετάσεις... Ένας βιασμός δεν προκύπτει μόνο από χάπια ή οτιδήποτε άλλο» δήλωσε η κα Ράζου ενώ υπογράμμισε πως «είναι σημαντικό να διερευνηθεί εάν όλα έγιναν σωστά, κατά τη διαδικασία λήψης και συντήρησης του δείγματος».

«Τα αρνητικά αποτελέσματα μάς δείχνουν ότι δεν ανιχνεύθηκαν ουσίες στο δείγμα που εξετάστηκε. Αναμένουμε να διευκρινιστούν οι ακριβείς ώρες δειγματοληψίας, σε τι συνθήκες συντηρήθηκε το δείγμα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ενώ έκανε λόγο για πολλά ερωτήματα που χρειάζονται διευκρίνηση.

«Κάποιος πρέπει να μας απαντήσει γιατί στάλθηκε στις 20 Ιανουαρίου και όχι από την αρχή», κατέληξε αναφορικά με την καθυστέρηση αποστολής των δειγμάτων στην Ελβετία και συμπλήρωσε:

«Τα αρνητικά αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων δεν έχουν κλείσει μία υπόθεση. Δεν μας έδωσαν την απάντηση εάν έγινε ή όχι η πράξη, είναι η απάντηση για το εάν ανιχνεύθηκε ουσία».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ