Ελλαδα

Βιασμός 24χρονης: Η αντίδραση του καταγγελλόμενου στις εξετάσεις

«Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Γεωργία Μπίκα με τον δικηγόρο της
Η Γεωργία Μπίκα με τον δικηγόρο της © EUROKINNISSI/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η πλευρά του καταγγελλόμενου ως βιαστή της Γεωργίας Μπίκα, δηλώνει «ανακούφιση και δικαίωση», μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της.

«Ανακούφιση και δικαίωση» δήλωσε η πλευρά του καταγγελλόμενου ως βιαστή της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σε τηλεοπτική εκπομπή μεταφέρθηκε η πρώτη αντίδραση της πλευράς του καταγγελλόμενου ως βιαστή (Β.Λ.), μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Τσάκος, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά «κατά παντός υπευθύνου».

«Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν είχαμε σχέση με όσα μας κατηγορούσαν. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Οι εντολείς μου, στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, δεν ένιωσαν απλώς ανακούφιση αλλά δικαίωση. Επιφυλάσσονται του δικαιώματός τους εναντίον παντός υπευθύνου».

Δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας

 

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ3.

Η ΕΡΤ επικαλείται πληροφορίες για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών από τον κύκλο του κατηγορουμένου για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα και σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, οι εξετάσεις δεν δείχνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ThessToday, το οποίο επικαλείται πληροφορίες επίσης από την πλευρά του κατηγορημένου, ακόμη και το αλκοόλ δεν είναι αξιοποιήσιμο, καθώς η ποσότητα που βρέθηκε δεν ήταν πολύ μεγάλη και δεν μπορεί να κάνει την κοπέλα να χάσει τις αισθήσεις της.

Όπως έγραψε νωρίτερα το ThessToday.gr, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο εξειδικευμένος ιατροδικαστής Νίκος Ράικος ο οποίος παρέδωσε τον ολοκληρωμένο φάκελο -συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του ΑΠΘ, στα χέρια της ανακρίτριας.

Τοξικολογικές Γεωργίας: Αμφισβητεί τα αποτελέσματα η πλευρά της 24χρονης

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αμφισβητεί η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα θέτοντας το θέμα της ώρας της δειγματολειψίας.

Ο ιατροδικαστής κ. Λέων μιλώντας στο T-Live εξήγησε ότι «οι φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για αυτό το σκοπό είναι ειδικές. Ενα αρνητικό αποτέλεσμα θα πρέπει να μας κάνει να ανατρέξουε στην στιγμή της δειγματολειψίας. Το χάπι του βιασμού είναι μια σειρά ουσιών κάποιες ανιχνεύονται μετά από αρκετές ώρες, κάποιες πράγματι έχουν μικρότερη διάρκεια ανίχνευσης», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιες ουσιές να μην μπορούν να ανιχνευτούν ούτε στην Ελβετία.

Σημειώνεται ότι ειδικοί εκφράζουν την άποψη ότι αυτό είναι το πλεονέκτημα του χαπιού του βιασμού ότι δηλαδή καταρχάς γενικά μπορεί δύσκολα να ανιχνευτεί στο αίμα, πολύ περισσότερο αν έχουν περάσει 6 ώρες και στα ούρα 10.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ