Ελλαδα

Αποζημιώσεις σε οδηγούς στην Αθήνα για ζημιές από πτώσεις δέντρων

Αναλυτικά η διαδικασία - Πού γίνεται η αίτηση - Ποια είναι η βασική προϋπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ζημιές σε αυτοκίνητα από πτώσεις δέντρων
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ζημιές σε αυτοκίνητα από πτώσεις δέντρων © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Αποζημιώσεις από τον Δήμο Αθηναίων σε οδηγούς, των οποίων τα οχήματα υπέστησαν ζημιές από πτώσεις δέντρων. Η διαδικασία και η αίτηση.

Ο Δήμος Αθηναίων αποζημιώνει τους ιδιοκτήτες οχημάτων που υπέστησαν ζημιές από πτώσεις δέντρων.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Δήμου να αντιμετωπίζουν κατά προτεραιότητα, τις αιτήσεις αποζημίωσης που έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν δημότες για οχήματα που υπέστησαν ζημιές από την πτώση δέντρων και κλαδιών στην Αθήνα.

Προϋπόθεση για την υποβολή των αιτήσεων είναι τα οχήματα να βρίσκονταν σταθμευμένα είτε σε κοινόχρηστο χώρο ή σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του Δήμου.

Η αίτηση για τις αποζημιώσεις από τον Δήμο Αθηναίων - Η διαδικασία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα Πέμπτη (27/1) να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους προς την αρμόδια Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, στη διεύθυνση d.pras.ast.panidas@athens.gr ή να απευθύνονται στη Διεύθυνση Πρωτοκόλλου του Δήμου (Λιοσίων 22 - 2ος όροφος).

Αμέσως μετά την παραλαβή της αίτησης, η Διεύθυνση Πρασίνου θα ζητήσει από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Σημειώνεται ότι αποζημιώσεις από την Αττική Οδό ετοιμάζονται να διεκδικήσουν και πολλοί οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ