Ελλαδα

Βουλευτής ζητά πρόστιμα για τους οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες

«Πού πας, κύριέ μου και κυρία μου, χωρίς αλυσίδα όταν βλέπεις ότι υπάρχει χιονόπτωση;»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, ζήτησε να πάνε τροχονόμοι στην Αττική Οδό και να κόψουν πρόστιμο σε όσους δεν είχαν αλυσίδες.

Την ώρα που ακόμη παρέμεναν ακινητοποιημένα οχήματα και οδηγοί στην Αττική Οδό η Κατερίνα Παπακώστα, βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας το πρωί της Τρίτης σε τοπικό ραδιόφωνο των Τρικάλων, αναφερόμενη στην ατομική ευθύνη ζήτησε να βγουν «ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους , όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο».

Χαρακτηριστικά, όπως τονίζει το trikalavoice.gr, είπε επί λέξει να βγουν «ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο, ώστε στην επόμενη κακοκαιρία να το σκεφτούν διπλά και τριπλά και δεκαπλά».

«Στην Αθήνα δεν έχουν την κουλτούρα, δεν ξέρουν να αντιμετωπίσουν, μια βροχή πέφτει και γίνεται ο κακός χαμός. Το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του αλλά θα πρέπει και στους πολίτες έλεγχος σε όλα στα αυτοκίνητα στη σειρά. Ποια μπήκαν στην Αττική Οδό χωρίς αλυσίδες; Πρόστιμα. Πού πας κύριέ μου και κυρία μου χωρίς αλυσίδα όταν βλέπεις ότι υπάρχει χιονόπτωση;», προσέθεσε.

[[{"fid":"936428","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":""}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ