Ελλαδα

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κανονικά αύριο οι λαϊκές αγορές

Όπου είναι αυτό εφικτό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λαϊκή αγορά
Λαϊκή αγορά και κορωνοϊός © EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Οι λαϊκές αγορές αύριο Τετάρτη αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά, όπου αυτό είναι εφικτό.

Οι λαϊκές αγορές για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά, όπου αυτό είναι εφικτό.

Αυτό ανακοίνωσε η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία: «Λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας των καιρικών φαινομένων σε ολόκληρη την Αττική, οι λαϊκές αγορές για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά, όπου αυτό είναι εφικτό».

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία των κατά τόπους λαϊκών αγορών μπορούν οι επαγγελματίες να επικοινωνούν με τα σωματεία τους.

Πώς λειτουργούν σήμερα τα σούπερ μάρκετ

 

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έπληξε τη χώρα μας χθες, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, με αποτέλεσμα την κήρυξη της σημερινής ημέρας σε γενική αργία για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Σήμερα, λοιπόν, τα πάντα θα είναι κλειστά, με εξαίρεση τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία, αλλά και τα σούπερ μάρκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, αύριο, Τρίτη 25/01/2022, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ