Ελλαδα

Εύβοια: Θαρραλέος απολαμβάνει το μπάνιο του στη θάλασσα

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Ελπίς»: Εύβοια: Θαρραλέος απολαμβάνει το μπάνιο του στη θάλασσα
Κακοκαιρία «Ελπίς»: Εύβοια: Θαρραλέος απολαμβάνει το μπάνιο του στη θάλασσα © EviaTop

Εύβοια: Θαρραλέος απολαμβάνει το μπάνιο του στη θάλασσα παρά την κακοκαιρία «Ελπίς» που σαρώνει τη χώρα.

Μπορεί η «κακοκαιρία Ελπίς» να σαρώνει όλη τη χώρα, παρόλα αυτά, υπάρχουν πάντα και αυτοί που αψηφούν τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια και παρά την κακοκαιρία απολαμβάνουν τη θάλασσα.

Στην παρακάτω φωτογραφία του eviatop, ένας τολμηρός κύριος φαίνεται να κάνει το μπάνιο του στα Λουτρά Αιδηψού, στην θάλασσα, με τη θερμοκρασία εκείνη την ώρα να είναι στους -3 βαθμούς Κελσίου.

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Εύβοια: Θαρραλέος απολαμβάνει το μπάνιο του στη θάλασσα μέσα στον χιονιά
Εύβοια, απολαμβάνει το μπάνιο του μέσα στον χιονιά © Evia/Top

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Κλειστά σήμερα και αύριο τα εμβολιαστικά σε Αττική και Εύβοια

Σημειώνεται ότι κλειστά θα είναι σήμερα και αύριο τα εμβολιαστικά κέντρα σε Αττική και Εύβοια, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αττική και την Εύβοια, τα εμβολιαστικά κέντρα των δύο αυτών νομών δεν θα λειτουργήσουν από σήμερα στις 15:00 καθώς και όλη την αυριανή ημέρα.

Οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν άμεσα το εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Αναμένεται επιδείνωση με πυκνό χιόνι

Νέα ενημέρωση για τις χιονοπτώσεις της κακοκαιρίας «Ελπίς» εξέδωσε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Το meteo.gr αρχικά αναφέρει τις πυκνές χιονοπτώσεις που καταγράφονται από νωρίς στα ανατολικά και τα νότια καθώς και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τους ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν με τις πυκνές χιονοπτώσεις να εκδηλώνονται ακόμα και στα παραθαλάσσια τμήματα της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, ενώ θα πρέπει να τονισθεί οι μεγάλες ποσότητες χιονιού, όπου αναμένεται να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στην Εύβοια.

Στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές καταιγίδες, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες και σε περιοχές της Κρήτης και των Δωδεκανήσων, με χαμηλότερο υψόμετρο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ