Λουτράκι: Βρέφος οκτώ μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή
Τραγωδία στο Λουτράκι με βρέφος οκτώ μηνών που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες.
Ένα βρέφος οκτώ μηνών έχασε σήμερα τη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, οι γονείς μετέφεραν το αγοράκι στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, επειδή δεν ξυπνούσε. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό.
Οι γερμανικής υπηκοότητας γονείς ήρθαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Λουτράκι για να αγοράσουν ένα διαμέρισμα. Ταξίδεψαν μαζί με τα δυο μωράκια τους τα οποία είναι δίδυμα, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωράκι ήταν ανήσυχο το προηγούμενο βράδυ, κάποια στιγμή κοιμήθηκε, χωρίς ωστόσο να ξυπνήσει ποτέ. Οι γονείς το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας με το αυτοκίνητό τους.
Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν στη ζωή. Όμως δεν τα κατάφεραν.
Το βρέφος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου. Μάλιστα οι γονείς έδωσαν κατάθεση στο ΑΤ Λουτρακίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.