Ελλαδα

Βιασμός 24χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Δύο νέες καταγγελίες γυναικών έχει ο δικηγόρος της κοπέλας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός 24χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Φωτογραφία Αρχείου © Pixabay

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - «Δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία».

Νέες καταγγελίες έχει στη διάθεσή του ο Θανάσης Ζιώγας, δικηγόρος της 24χρονης που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Ζιώγας άλλες δύο γυναίκες κατήγγειλαν σε εκείνον ότι βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε αρχικά, και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο το 2016 και 2018, αντίστοιχα» αποκάλυψε ο δικηγόρος. Πάντως, υποστήριξε πως οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της 24χρονης δεν είναι τα ίδια πρόσωπα με τις νέες καταγγελίες.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης

Παράλληλα, ο δικηγόρος της κοπέλας, αναφέρθηκε και σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση. Συγκεριμένα, ο κ. Ζιώγας ενημέρωσε ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη η 24χρονη.

Τα δείγματα που ελήφθησαν θα αποσταλούν σε εργαστήριο της Ελβετίας που διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ανίχνευση συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών.

Από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα εξαρτηθεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση και τυχόν αναβάθμιση της κατηγορίας. Μέχρι στιγμής κατέστη για την υπόθεση κατηγορούμενος ένας 27χρονος, ο οποίος διώκεται για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας. Μετά την απολογία του - κατά την οποία αρνήθηκε την πράξη ισχυριζόμενος ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 24χρονης- ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η 24χρονη φέρεται να κατήγγειλε άλλα δύο πρόσωπα, πλην του 27χρονου, και στην τελευταία της κατάθεση ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση φαίνεται να αναγνώρισε τον έναν από τους δύο.

Στο μεταξύ, «εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τρίτο τεταρτημόριο, στη μεσότητα», φαίνεται να δείχνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την 24χρονη, όπως δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος της κοπέλας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εξέταση έγινε στις 2 Ιανουαρίου, το βράδυ, και τα αποτελέσματα περιήλθαν σήμερα στα χέρια του.

Η ιατροδικαστής «δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ