Ελλαδα

Περιστέρι-Βιασμός 14χρονης: Απολογείται ο 32χρονος

Το εν λόγω περιστατικό φέρεται να συνέβη τον περασμένο Ιούνιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός
Βιασμός © Pixabay/Φωτογραφία Αρχείου

Σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, απολογείται σήμερα ο 32χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης αδερφής της 27χρονης συντρόφου του στο Περιστέρι

Απολογείται σήμερα ο 32χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης ετεροθαλούς αδερφής της 27χρονης συντρόφου του στο Περιστέρι.

Το εν λόγω περιστατικό φέρεται να συνέβη τον περασμένο Ιούνιο, όταν το ανήλικο κορίτσι είχε διαμείνει για μερικές ημέρες σε σπίτι στο Περιστέρι, όπου συζούσαν η 27χρονη αδερφή της και ο πλέον κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη, ένα από τα βράδια που έμεινε στο σπίτι, ο 32χρονος φίλος της αδερφής της την κακοποίησε σεξουαλικά. Έπειτα, ακολούθησε επίσημη καταγγελία στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, η οποία έφτασε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Έρευνες που πραγματοποίησαν οι Αρχές σε κλινοσκεπάσματα αλλά και στην μπλούζα της ανήλικης ταυτοποίησαν το γενετικό υλικό του 32χρονου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Μάλιστα, σε εξέταση που έγινε στην ανήλικη από ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε τραυματισμός στα γεννητικά όργανα της ανήλικης.

Ωστόσο, ένας από τους δικηγόρους του 32χρονου προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες κατά της ανήλικης:

«Έχουμε νεότερα στοιχεία για την 14χρονη. Η ελληνική κοινωνία πρέπει να καταλάβει ότι σήμερα, δυστυχώς, τα 14χρονα παιδιά δεν είναι αυτά που ήταν στο παρελθόν. Έχουμε νέα στοιχεία που αφορούν στην ίδια, στα οποία υπάρχουν οικονομικές απολαβές και συναλλαγές της 14χρονης με άλλα άτομα. Η 14χρονη ήταν μέλος κάποιου site που ήταν ακατάλληλο για ανηλίκους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ