Ελλαδα

Αργυρούπολη: «Να σαπίσεις στη φυλακή», λέει η κόρη του δράστη

Συγκλονίζει η κόρη του άνδρα που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αργυρούπολη: «Ντρέπομαι, να σαπίσεις στη φυλακή», λέει η κόρη του δράστη
Nοσοκομείο «Ευαγγελισμός» © EUROKINNISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ξυλοδαρμός γυναίκας στην Αργυρούπολη: «Ντρέπομαι, να σαπίσεις στη φυλακή», λέει η κόρη του 46χρονου.

Θέση υπέρ του θύματος πήρε η κόρη του 46χρονου που αναζητείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη. Το νεαρό κορίτσι ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την οργή της.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της.

Στη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει και η λεζάντα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KAΙ χρώματος ασημί».

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει ακόμα τρία παιδιά.

arguroupoli.jpg

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη

Η 40χρονη γυναίκα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της στην Αργυρούπολη από τον σύντροφό της.

Ο 46χρονος δράστης, γνώστης πολεμικών τεχνών, γρονθοκόπησε με μανία τη σύντροφό του στο κεφάλι και το σώμα, αφήνοντάς την αιμόφυρτη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Μάλιστα, επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο προκειμένου να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα της βίαιης επίθεσής του, για να ειδοποιήσει εκείνος ασθενοφόρο.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», υπεβλήθη σε κρανιεκτομή από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Αργυρούπολη: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας - Ο σύντροφός της φέρεται ως δράστης | 16/1/22 | ΕΡΤ

O 46χρονος είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του το 2015

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του το 2015. Αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί.

Την υπόθεση για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης στην Αργυρούπολη είχε αναλάβει αρχικά το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στο τμήμα Αλίμου. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, τις έρευνες έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ