- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Γεννηματάς»: Γιος ασθενούς εισέβαλε στο νοσοκομείο με μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης - Απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς στην Αθήνα, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο γραφείο των γιατρών με ένα στιλέτο και ένα μπιτόνι βενζίνη, απειλώντας να αυτοκτονήσει.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας πέρασε την είσοδο του νοσοκομείου και ανέβηκε στον πρώτο όροφο που είναι τα γραφεία των γιατρών έχοντας μαζί του ένα μεγάλο στιλέτο και ένα μπιτόνι με βενζίνη.
Άνοιξε την πόρτα του γραφείου των γιατρών, τους έβγαλε έξω κι έπειτα κλείστηκε μέσα απειλώντας ότι θα μαχαιρωθεί και θα αυτοπυρποληθεί.
Οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία, με τους άνδρες της Άμεσης Δράσης να φτάνουν άμεσα στο νοσοκομείο και μετά από διαπραγμάτευση 40 και πλέον λεπτών να καταφέρνουν να τον πείσουν να μην πραγματοποιήσει την απειλή του και να παραδοθεί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του STAR, όλα αυτά συνέβησαν λόγω της μεταχείρισης των γιατρών προς τον πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Για μια σύγχρονη και δημοκρατική πόλη, η προάσπιση της ισότητας είναι δέσμευση», τόνισε ο Χάρης Δούκας
Λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή τα ξημερώματα της Κυριακής
Διαγωνισμός το καλοκαίρι, ανάδοχος έως το τέλος του 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το νομοσχέδιο για τα πράσινα ταξί παίρνει τον δρόμο για ψήφιση στη Βουλή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο δημιουργός που με τις ταινίες του ύμνησε τον έρωτα και την αστική ζωή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ήταν φοβισμένη και ταλαιπωρημένη
Σε ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.