Ελλαδα

Μονογυιός-Αυτόπτης μάρτυρας: Ήταν η πρώτη του βόλτα με το αμάξι

«Σκοτώθηκε 2 χλμ από το σημείο παραλαβής»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα
Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Λίγο αφότου παρέλαβε την κόκκινη Ferrari, σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.

Πληθαίνουν οι μαρτυρίες από αυτόπτες που βρίσκονταν στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Ένας από τους οικείους του, μάλιστα, που μίλησε μετά το τραγικό συμβάν, αποκάλυψε ότι επρόκειτο για την πρώτη βόλτα του θύματος με την καινούρια του Ferrari.

«Κινούνταν με κατεύθυνση από τη Γλυφάδα, πάνω στη στροφή το αυτοκίνητο του έφυγε και έφερε σβούρα και κατέληξε εκεί πάνω. Το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά, εκείνος κάηκε και η γυναίκα του πρόλαβε να βγει» τόνισε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε:

«Το είχε πάρει μόλις, το είχε ξεφορτώσει στη Βούλα και το κακό έγινε μετά από 1-2 χλμ μακριά από το σημείο που το πήρε. Ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με το αμάξι».

Μάλιστα, σχετικά με την φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητο, επεσήμανε πως «όλα τα super cars έχουν πίσω τη μηχανή γι αυτό και με το παραμικρό παίρνουν ακαριαία φωτιά».

Ποιος ήταν ο Τζ. Μονογυιός που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Βούλα

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο reality «The Wall» (2003) του Ant1 το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός δραστηριοποιούταν επαγγελματικά στη Μύκονο όπου διατηρούσε κατάστημα με ρούχα. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari.

Τζώρτζης Μονογυιός
Τζώρτζης Μονογυιός © Screenshot/ YouTube

Μάλιστα τον Ιούνιο του 2020, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αδελφό της.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα. Εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε δηλώσει η Κατερίνα Μονογυιού.

Στην ίδια εκπομπή, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε γιατί έγινε αντικείμενο αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ομιλία της στη Βουλή, λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που έχει, ενώ δήλωσε πληγωμένη με τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη.

Κατερίνα Μονογυιού: Ποια είναι η βουλευτής που έχασε τον αδελφό της στο τροχαίο

Η Κατερίνα Μονογυιού εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Ματθαίο Γιαννούλη ο οποίος έγραψε τους στίχους και τη μουσική του νησιώτικου τραγουδιού «Όμορφη μου Κατερίνα».

Για το εν λόγω θέμα είχε τοποθετηθεί και η ίδια, η οποία είχε αναφέρει ότι τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν από το προεκλογικό της spot.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης, όταν η Ferrari του 45χρονου επιχειρηματία, το οποίο οδηγούσε για πρώτη φορά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βγήκε εκτός πορείας, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε δέντρα στο διάζωμα της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Βούλα και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα
Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας. Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα
Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα
Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ