Τρεις νεκροί σε τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης
Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε προστατευτικές μπάρες
Τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.
Τραγικός είναι ο απολογισμός από το τροχαίο στην Εθνική Οδό Θεσαλονίκης - Αθηνών. Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, λίγο πριν από τις 14.00 μετά το μεσημέρι, στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης στην Πιερία.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε άτομα. Νεκροί είναι δύο νεαροί, ηλικίας 21 ετών, και μία κοπέλα, ηλικίας 22 ετών. Τραυματισμένα στο νοσοκομείο Κατερίνης μεταφέρθηκαν δύο ακόμα 20χρονα άτομα.
Το τροχαίο στην Εθνική Οδό σημειώθηκε στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με προβλήματα, καθώς χρησιμοποιούνται μόνο δύο λωρίδες.
Το tweet της Πυροσβεστικής για το θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης και οι πρώτες εικόνες
Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πυροσβέστες απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους τα τρία άτομα από το αυτοκίνητο.
Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στο 460ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών - Θεσσαλονίκης. To pierianews δημοσίευσε και τις πρώτες εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας.
Ολοκληρώθηκε #απεγκλωβισμός 3 ατόμων χωρίς αισθήσεις και 1 ακόμη άτομο τραυματισμένο, συνέπεια τροχαίου ατυχήματος, στο 460ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης, Πιερίας. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 5 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 10, 2022
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα σύσκεψη το Σάββατο της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στην Νίκαια
Το e-ticket της εταιρείας άνοιξε ήδη
Κυκλοφοριιακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Η ταμπέλα έφυγε από τη θέση της για άγνωστη αιτία
Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε να ανοίξουν τον δρόμο
Tι υποστηρίζουν, Τσατραφύλλιας, Μαρουσάκης και Κολυδάς
Ωστόσο δεν θα χαθεί το εισιτήριο όσων δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν
Το Σάββατο θα αποφασιστεί η επιτροπή που θα τους εκπροσωπήσει
Διαψεύδει τα περί πλήρους αποκλεισμού – Η κίνηση διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών
Kλειστή η εθνική οδός και το επαρχιακό οδικό δίκτυο
Τι λέει ο γιος του για τα αντικείμενα που βρέθηκαν
«Το παιδί μου έδωσε τα όργανα του και ζουν έξι άνθρωποι, το κράτος τι έχει κάνει;»
Αναστολή των δρομολογίων μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας
Νέα υπουργική απόφαση καθορίζει προθεσμίες, αξιολόγηση και όρους λειτουργίας παραρτημάτων
Κλειστές οι αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας
Τι περιλαμβάνουν οι δηλώσεις της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Ταφή σε πίθο της Πρώιμης Εποχής του Χαλκού και ενδείξεις τελετουργιών στις όχθες του ρέματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.