Ελλαδα

Απειλεί με διαζύγιο τον σύζυγό της γιατί εμβολίασε το παιδί τους

Το περιστατικό σημειώθηκε στις Σέρρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σέρρες: Απειλεί να χωρίσει τον σύζυγό της επειδή εμβολίασε τον γιο τους
Σέρρες: Απειλεί να χωρίσει τον σύζυγό της επειδή εμβολίασε τον γιο τους © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στις Σέρρες αρνήτρια απειλεί τον σύζυγό της με διαζύγιο καθώς πήγε το παιδί τους να εμβολιαστεί.

Με διαζύγιο απειλεί μία γυναίκα στις Σέρρες τον σύζυγό της, καθώς εκείνος αποφάσισε να εμβολιάσει το παιδί τους κατά του κορωνοϊού, χωρίς να την ενημερώσει.

Όπως αναφέρουν τα serraikanea.gr, ο σύζυγος πήγε τον 13χρονο γιο τους για να εμβολιαστεί, γεγονός που προκάλεσε την οργή της μητέρας.

Εκείνη επικοινώνησε με τον δικηγόρο της και του ζήτησε να προχωρήσει σε εξώδικο σε βάρος του συζύγου της, προκειμένου να τον εμποδίσει να κάνει το ίδιο και με το μικρότερο παιδί τους.

Η γυναίκα είναι ανεμβολίαστη λόγω φόβου, ανέφερε ο δικηγόρος της Ιωάννης Γιάντσιος, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι η γυναίκα του κατέστησε σαφές ότι αν ο εμβολιάσει και το δεύτερο παιδί τους, θα προχωρήσει σε αγωγή διαζυγίου.

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι προσπάθησε να αντιληφθεί αν το ζευγάρι είχε προβλήματα και ο εμβολιασμός του παιδιού αποτέλεσε την αφορμή αλλά εκτίμησε ότι ο εμβολιασμός ήταν η αιτία και ότι η γυναίκα θα κάνει πράξη την απειλή της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο, υπάρχει και δεύτερο παρόμοιο περιστατικό στις Σέρρες. Σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για χωρισμένο ζευγάρι. Η γυναίκα που είναι ανεμβολίαστη ενημερώθηκε ότι ο πατέρας εμβολίασε το παιδί τους χωρίς να την ενημερώσει και τον απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ