Ελλαδα

Στα κρατητήρια θα παραμείνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Όλες οι εξελίξεις - Αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στα κρατητήρια θα περάσει τη νύχτα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στα κρατητήρια θα περάσει τη νύχτα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος © grtimes.gr

Υπό κράτηση βρίσκεται o Στάθης Παναγιωτόπουλος. Αύριο, Πέμπτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο κρατητήριο θα περάσει το βράδυ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, που παραδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να μεταχθεί με την αυτόφωρη διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Στην αστυνομική Διεύθυνση παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Η σύλληψή του ήλθε αφενός κατόπιν καταγγελίας νεαρής κοπέλας η οποία ανέφερε ότι ο παρουσιαστής ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους, με πορνογραφικό περιεχόμενο, βίντεο από ερωτική τους συνεύρεση, και αφετέρου μετά την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που είχε ζητήσει να διερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ανάλογες καταγγελίες εις βάρος του τηλεπαρουσιαστή.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται εναντίον του αφορά την πράξη της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει την αυτόφωρη διαδικασία.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ ο παρουσιαστής
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ ο παρουσιαστής © grtimes.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έρευνα στα σπίτια του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί έρευνα στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα, προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της δραστηριότητάς του.

Οι Αρχές θα αναζητήσουν το υλικό που έχει ανεβάσει ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

 

Αναμένεται και τρίτη καταγγελία

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστή και τρίτη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η κοπέλα, η τρίτη που θα καταγγείλει τη δράση του παρουσιαστή, φέρεται να αναγνώρισε τον εαυτό της σε ένα από τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου από εκείνον.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τουλάχιστον 9 ροζ βίντεο στο διαδίκτυο

Νωρίτερα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο κοπέλες που προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έκανε λόγο για ακόμη επτά παράνομα βίντεο με ισάριθμες κοπέλες τα οποία υπάρχουν στο διαδίκτυο και σχετίζονται με τον παρουσιαστή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι ενδέχεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ακόμα κι εντός της ημέρας. Επιπλέον, μίλησε για πληροφορίες που ανεβάζουν σε εννέα συνολικά τον αριθμό των βίντεο.

«Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο», δήλωσε.

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: Grtimes.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ